Hvordan komme til Baddoveien i Alta via Buss eller Ferje

Start
Avslutt
Søk
Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2600 byer i 85+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge

Trenger du veibeskrivelse til Baddoveien i Alta, Norge?

Det er enkelt med Moovit. Bare legg inn gateadressen din i Moovits rutefinner for å få live veibeskrivelser, ankomstider, oppdaterte rutetabeller, og for å finne veien med vårt gatekart.

Last ned Moovit-appen for å se alle gatene og stasjonene nærmest Baddoveien. Ser du etter et spesifikt transportalternativ for å ta deg dit? Buss eller Ferje er transportalternativer som kan få deg til Baddoveien. Her er en liste over linjer som passerer nær din destinasjon - Buss 062, 063.

Ser du etter alternative stopp eller stasjoner? Velg fra den følgende lista over stopp og stasjoner som er nærmest Baddoveien: Kronstadbakken; Storeng; Kronstad.

Du trenger ikke å laste ned en individuell bussapp eller togapp, Moovit er din alt-i-et transportapp som hjelper deg med å finne de beste busstidene og togtidene som er tilgjengelige. Over 250 million bruker i hele verden, inkludert reisende i Alta, stoler på Moovit for å dekke deres offentlige transportbehov. Ta en titt og se hvorfor Google Play Store og Apple App Store stemte oss frem som en av de beste offentlige transportappene som er tilgjengelige.

Baddoveien, Alta
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer