Hvordan komme til Brekket i Røros via Buss, Jernbane eller Ferje?

Start
Avslutt
Søk

Spørsmål og svar

Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Brekket

Disse Buss linjene stopper i nærheten av Brekket: 100.

Hvilke Jernbane linjestoppesteder i nærheten av Brekket

Disse Jernbane linjene stopper i nærheten av Brekket: 25, 71.

Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 3000 byer i 92+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Brekket i Røros

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Brekket i Røros, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Brekket med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Brekket i sanntid.

Du kan komme deg til Brekket via Buss, Jernbane eller Ferje. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 100; Jernbane 25, 71.

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Brekket enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Brekket, som er grunnen til at over 460 million brukere, inkludert brukere i Røros, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Brekket, Røros
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit enklere for å komme til Brekket med app!