Hvordan komme til City Nord i Norge via Jernbane eller Buss

Start
Avslutt
Søk

Veibeskrivelse til City Nord fra de største attraksjonene i Norge ved hjelp av Jernbane eller Buss

Klikk på en rute for å få oppdatert tidsplan, live feed og trinnvise instruksjoner.

Klikk på en rute for å få oppdaterte tidsplaner

Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2200 byer i 80+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge
Legg til denne badgen på nettsiden din Klikk og kopier HTML

Å reise til City Nord i Norge har aldri vært så enkelt. Bruk Moovit til å få detaljerte instruksjoner fra din nåværende posisjon, attraksjon eller en hvilken som helst større offentlig stasjon.

Se detaljerte ruter på kartet, se buss- og togplaner, ankomsttider og varsler, slik at du vet nøyaktig hvordan du kommer deg til City Nord.

Når du reiser til City Nord, bruk Moovits Live Directions med varsler for å vite nøyaktig hvor du skal gå av og hvor du skal gå, hvor lenge du må vente, og hvor mange stopp det er igjen. Moovit vil varsle deg når det er på tide å gå av - slik at du ikke trenger å stresse om å gå av på riktig stopp.

City Nord
City Nord City Nord ligger i Bodø ble ved utgangen av 2016 Nord-Norges største kjøpesenter målt i omsetning. https://www.ostlendingen.no/static/local/Topp60%201.%20halv%C3%A5r%202016.pdf City Nord ligger på Stormyra i Bodø og eies av Coop Nordland. Per 12. november 2015 er senteret på over 65 000 m2 og rommer 107 butikker . City Nord har mellom 13.000 - 15.000 besøkende per dag. På nyåpningsdagen den 12. november 2015 hadde City Nord 30.000 besøkende i løpet av den første dagen.
Hvordan komme seg til City Nord med offentlig transport - Om stedet
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer