Hvordan komme til City Nord i Norge via Jernbane eller Buss

Start
Avslutt
Søk

"Veibeskrivelse til City Nord (Norge) med offentlig transport

Klikk på en rute for å komme oppdaterte rutetider, live ankomster og steg-for-trinn retninger."

Klikk på en rute for å få oppdaterte tidsplaner

Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2600 byer i 85+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge
Legg til denne badgen på nettsiden din Klikk og kopier HTML

Lurer du på hvordan du kan komme deg til City Nord i Norge, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til City Nord med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til City Nord i sanntid.

Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til City Nord? Sjekk ut denne listen over stopp nærmest til din destinasjon City Nord; Luftfartsmuseet; Stormyra; Thalleveien; Sølvsuper.

Du kan komme deg til City Nord via Jernbane eller Buss. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 1.

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til City Nord enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til City Nord, som er grunnen til at over 250 million brukere, inkludert brukere i Norge, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

City Nord
City Nord City Nord ligger i Bodø ble ved utgangen av 2016 Nord-Norges største kjøpesenter målt i omsetning. https://www.ostlendingen.no/static/local/Topp60%201.%20halv%C3%A5r%202016.pdf City Nord ligger på Stormyra i Bodø og eies av Coop Nordland. Per 12. november 2015 er senteret på over 65 000 m2 og rommer 107 butikker . City Nord har mellom 13.000 - 15.000 besøkende per dag. På nyåpningsdagen den 12. november 2015 hadde City Nord 30.000 besøkende i løpet av den første dagen.
Hvordan komme seg til City Nord med offentlig transport - Om stedet
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer