Hvordan komme til Dokka i Norge via Buss, Bybane eller Jernbane

Start
Avslutt
Søk

"Veibeskrivelse til Dokka (Norge) med offentlig transport

Klikk på en rute for å komme oppdaterte rutetider, live ankomster og steg-for-trinn retninger."

Klikk på en rute for å få oppdaterte tidsplaner

Spørsmål og svar

Hva er de nærmeste stasjonene til Dokka?

 • De nærmeste stasjonene til Dokka er:
  • Dokka Sentrum er 26 meter unna, 1 minutter å gå
  • Bondlid Dokka er 72 meter unna, 1 minutter å gå
  • Dokka Skysstasjon er 370 meter unna, 5 minutter å gå
  • Landmo er 456 meter unna, 6 minutter å gå
  • Bergfossenteret er 514 meter unna, 7 minutter å gå

Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Dokka

Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2700 byer i 86+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge
Legg til denne badgen på nettsiden din Klikk og kopier HTML

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Dokka i Norge, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Dokka med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Dokka i sanntid.

Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Dokka? Sjekk ut denne listen over stopp nærmest til din destinasjon Dokka Sentrum; Bondlid Dokka; Dokka Skysstasjon; Landmo; Bergfossenteret.

Du kan komme deg til Dokka via Buss, Bybane eller Jernbane. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 153, 161.

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Dokka enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Dokka, som er grunnen til at over 300 million brukere, inkludert brukere i Norge, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Dokka
Dokka Denne artikkelen omhandler tettstedet Dokka. For elven av samme navn, se Dokka (elv).Dokka er et tettsted og administrasjonssenteret i Nordre Land kommune i Oppland. Tettstedet har 2 913 innbyggere per 1. januar 2016, og ligger like nord for Randsfjorden. Dokka er handelssted for bygdene omkring, og har flere kjøpesentre: Bergfossenteret, Bondlidsenteret og Sentrum. En helg i juni har Dokka sine Sommerdager. Dokka har barneskole, ungdomsskole, videregående skole, flere barnehager, et eldrehjem, ungdomsklubb og bibliotek.
Hvordan komme seg til Dokka med offentlig transport - Om stedet
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer