Hvordan komme til Elias Blix Gate i Alstahaug via Buss eller Jernbane

Start
Avslutt
Søk

Veibeskrivelse til Elias Blix Gate fra de største attraksjonene i Alstahaug ved hjelp av Buss eller Jernbane

Klikk på en rute for å få oppdatert tidsplan, live feed og trinnvise instruksjoner.

Klikk på en rute for å få oppdaterte tidsplaner

Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2600 byer i 83+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge

Hvordan komme til Elias Blix Gate i Alstahaug, Norge?

Det er enkelt med Moovit. Skriv inn din gateadresse og Moovits rutefinner vil lokalisere den raskeste veien å få deg dit! Ikke sikker på hvor du skal gå av på gata? Last ned Moovit-appen for å finne live veibeskrivelser (inkludert hvor du skal gå av på Elias Blix Gate, se tidtabeller og få estimerte ankomsttider for dine favoritt Buss eller Jernbane linjer.

Leter du etter nærmeste stopp eller stasjon til Elias Blix Gate? Ta en titt på denne listen over nærmeste stopp tilgjengelige til din destinasjon: Bjarnetjønna Skole; Sandnessjøen Rådhus; Stamneshallen; Sandnessjøen Sykehus Novikveien; Sandnessjøen Sykehus Hovedinngang.

Du kan også komme deg til Elias Blix Gate via Buss eller Jernbane. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 23-705.

Last ned Moovit-appen for å se nåværende rutetabell og ruter tilgjengelige for Alstahaug. Ingen grunn til å installere en spesiell bussapp for å sjekke busstidene eller en togapp for å sjekke togtidene. Moovit er den eneste alt-i-et transportappen som hjelper deg med å komme deg dit du trenger å dra.

Vi gjør det enkelt å bruke offentlig transport til Elias Blix Gate, som er grunnen til at over 250 million brukere, inkluderer brukere i Alstahaug stoler på Moovit som den beste appen for offentlig transport.

Elias Blix Gate, Alstahaug
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer