Hvordan komme til Fleskerud i Ringerike via Buss eller Jernbane

Start
Avslutt
Søk
Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2600 byer i 85+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge
Legg til denne badgen på nettsiden din Klikk og kopier HTML

Ser du etter veibeskrivelser til Fleskerud i Ringerike, Norge? Reisen din ble nettopp mye lettere!

Last ned Moovit Appen for å finne den raskeste veibeskrivelsen og se de nyeste Buss eller Jernbane rutetabeller til Fleskerud. Finn oppdaterte tider for alle rutene som er tilgjengelige med steg-for-steg veibeskrivelser i sanntid fra Fleskerud.

Velg Buss eller Jernbane alternativer du kan ta for å komme til Fleskerud. Her er en liste over noen få linjger som går forbi nær destinajsonen din - Jernbane 71; Buss 200, 260.

Skal du planlegge hjemreisen fra Fleskerud, men vet ikke gateadressen? Du kan velge din destinasjon fra vårt online kart og Moovit vil finne de beste tilgjengelige rutene for å få deg dit du trenger å dra!

Moovit hjelper deg med å finne den raskeste ruten og den mest beleilige avreisetiden. Ingen grunn til å installere en bussapp for å sjekke busstidene, eller en togapp for å sjekke togtidene. Moovit har all den offentlige transportinformasjonen du trenger å vite. Det er derfor Google Play Store og Apple App Store stemte oss frem til en av de beste offentlige transportappene som er tilgjengelige.

Fleskerud, Ringerike
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer