Hopp til hovedinnhold

Hvordan komme til Halhjem i Norge via Buss, Bybane eller Ferje?

Halhjem kart Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia

Veibeskrivelse til Halhjem (Norge) med offentlig transport

Følgende transittlinjer har ruter som passerer nær Halhjem

Buss stasjoner nær Halhjem i Norge

Stasjonsnavn Avstand
Halhjem Kai 2 min gange

Buss linjer til Halhjem i Norge

Navn på linje Retning
99 Skulerute
NW400 Bergen
600E Halhjem Ekspress

Spørsmål og svar

 • Hva er de nærmeste stasjonene til Halhjem?

  De nærmeste stasjonene til Halhjem er:

  • Halhjem Kai er 71 meter unna, 2 minutter å gå.
  Flere detaljer...
 • Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Halhjem

  Disse Buss linjene stopper i nærheten av Halhjem: 600, NW400.

  Flere detaljer...
 • Hvilke Ferje linjestoppesteder i nærheten av Halhjem

  Disse Ferje linjene stopper i nærheten av Halhjem: 1000.

  Flere detaljer...
Halhjem kart Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
Den mest populære urban mobilitet-appen i Norge.
Alle lokale mobilitetsalternativer i en app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Halhjem i Norge

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Halhjem i Norge, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Halhjem med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Halhjem i sanntid.

Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Halhjem? Sjekk ut denne listen over stopp nærmest til din destinasjon Halhjem Kai.

Du kan komme deg til Halhjem via Buss, Bybane eller Ferje. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 600, NW400 Ferje 1000

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Halhjem enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Halhjem, som er grunnen til at over 930 million brukere, inkludert brukere i Norge, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Halhjem
Halhjem Halhjem er et tettbebygd sted i Bjørnafjorden kommune i Vestland fylke. Det ligger sør på Oshalvøya.Halhjem er mest kjent som et ferjested på E39, med ferjeanløp til Sandvikvåg på Stord i Fitjar kommune, og Våge på Tysnes. Stedet ble tatt i bruk som ferjested i 1957, og den første ferjekaien ble tatt i bruk i 1963. I 2019 ble nye ferjer fra rederiet Torghatten Nord tatt i bruk. Trafikken har økt sterkt på dette sambandet, og det har vært flere utvidelser av kaianlegget. I 2006 ble Halhjem fergekai utvidet for bruk av nye gassdrevne ferger, og trafikkeres nå av ferjer fra Torghatten Nord og FosenNamsos Sjø til henholdsvis Sandvikvåg i Fitjar og Våge på Tysnes. I 1999 var folketallet på Halhjem 991, men senere er stedet blitt regnet som en del av tettstedet Osøyro. Halhjem har barnehage og småskole for 1. til 4. klasse i en enhet som kalles Halhjem barnetun. Anlegget ble tatt i bruk i 1997 og ligger i Halhjemsmarka, om lag en kilometer fra ferjekaien. Her er det også flere byggefelt, fotballbane og ballbinge. Halhjem har hatt bosetning fra tidlig i menneskenes historie. Før Halhjem ble ferjested, var området populært hytteområde for folk fra Bergen.
Hvordan komme seg til Halhjem med offentlig transport - Om stedet
Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia

Offentlige transportruter med stasjoner nærmest Halhjem i Norge

enklere for å komme til Halhjem med app!