Hopp til hovedinnhold

Hvordan komme til Meyermarken bydelshus i Bergen via Buss eller Bybane?

Veibeskrivelse til Meyermarken bydelshus (Bergen) med offentlig transport

Følgende transittlinjer har ruter som passerer nær Meyermarken bydelshus

Spørsmål og svar

  • Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Meyermarken bydelshus

    Disse Buss linjene stopper i nærheten av Meyermarken bydelshus: 10, 18, 3, 4, 5, 83.

    Flere detaljer...
Den mest populære urban mobilitet-appen i Norge.
Alle lokale mobilitetsalternativer i en app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Meyermarken bydelshus i Bergen

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Meyermarken bydelshus i Bergen, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Meyermarken bydelshus med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Meyermarken bydelshus i sanntid.

Du kan komme deg til Meyermarken bydelshus via Buss eller Bybane. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 10, 18, 3, 4, 5, 83

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Meyermarken bydelshus enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Meyermarken bydelshus, som er grunnen til at over 865 million brukere, inkludert brukere i Bergen, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Meyermarken bydelshus, Bergen

Nærmeste stasjoner til Meyermarken bydelshus i Bergen

enklere for å komme til Meyermarken bydelshus med app!