Hopp til hovedinnhold

Hvordan komme til Nesøya i Asker via Buss, Jernbane eller Bybane?

Veibeskrivelse til Nesøya (Asker) med offentlig transport

Følgende transittlinjer har ruter som passerer nær Nesøya

Hvordan komme seg til Nesøya via Jernbane

Klikk på Jernbane rute for å se steg-for-steg veibeskrivelser med kartlinjeankomsttider og oppdaterte rutetabeller

Buss stasjoner nær Nesøya i Asker

Stasjonsnavn Avstand
Søndre Vei 3 min gange

Jernbane stasjoner nær Nesøya i Asker

Stasjonsnavn Avstand
Slependen Stasjon 57 min gange

Buss linjer til Nesøya i Asker

Navn på linje Retning
265 Nesøya
265E Nationaltheatret
2015 Nesøya

Spørsmål og svar

 • Hva er de nærmeste stasjonene til Nesøya?

  De nærmeste stasjonene til Nesøya er:

  • Søndre Vei er 168 meter unna, 3 minutter å gå.
  • Slependen Stasjon er 4401 meter unna, 57 minutter å gå.
  Flere detaljer...
 • Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Nesøya

  Disse Buss linjene stopper i nærheten av Nesøya: 265.

  Flere detaljer...
 • Hvilke Jernbane linjestoppesteder i nærheten av Nesøya

  Disse Jernbane linjene stopper i nærheten av Nesøya: L1.

  Flere detaljer...
Den mest populære urban mobilitet-appen i Norge.
Alle lokale mobilitetsalternativer i en app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Nesøya i Asker

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Nesøya i Asker, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Nesøya med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Nesøya i sanntid.

Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Nesøya? Sjekk ut denne listen over stopp nærmest til din destinasjon Søndre Vei; Slependen Stasjon.

Du kan komme deg til Nesøya via Buss, Jernbane eller Bybane. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 265 Jernbane L1

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Nesøya enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Nesøya, som er grunnen til at over 930 million brukere, inkludert brukere i Asker, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Nesøya, Asker
Nesøya, Asker Nesøya er en øy i Indre Oslofjord som utgjør et delområde i Asker kommune. Øya har et areal på ca. 3 km² og er via bro over Grønsund forbundet med fastlandet på Slependen i Asker. Fra Nesøya går det kabelferge over til naboøya Brønnøya. I vintersesongen fra oktober til mai legges det ut en flytebro over sundet. Navnet Nesøya har øya antakelig fått etter gården Nes på fastlandet, som også har gitt navn til Neselva, Næs bro fra ca. 1800 og stedet Nesbru. Denne gården antas å ha vært av de eldste i distriktet. Nesøya er nesten delt av Halsbukta i en nordre og en søndre del, bundet sammen av det smale eidet Halsen. Sentralt i den søndre delen ligger Nesøytjern naturreservat. Området er fredet på grunn av artsrikdommen i skogen og tjernet, som også inneholder en øy. Nesøytjernet har en spesiell og verneverdig fauna, slik det er spesifisert i begrunnelsen for å opprette naturreservatet. Tjernet ble tidligere brukt til isproduksjon med utskipningshavn ved Hestesund mellom Nesøya og Landøya, og fra ishus i Kalkbukta på østsiden av øya. Nesøye har fortsatt spor etter to kalkovner og en teglovn.

Offentlige transportruter med stasjoner nærmest Nesøya i Asker

enklere for å komme til Nesøya med app!