Fortsæt til primært indhold

Vej til Nyord i Danmark med Jernbane, Bus eller Færge?

Se Nyord, Danmark, på kortet

Vejvisning til Nyord fra de vigtigste steder i Danmark med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Nyord

  • BusBus:660R
Spørgsmål & svar
  • Hvilke Bus linjer standser nær Nyord?

    Disse Bus linjer standser nær Nyord: 660R

Se Nyord, Danmark, på kortet

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app

Offentlig transport til Nyord i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Nyord i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Nyord på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Nyord i realtid.

Bus:660R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Nyord fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Nyord, hvilket er grunden til at over 1.5 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Placering: Danmark

Nyord
NyordNyord er en lille ø nord for Møn med et areal på 4,99 km² og 35 indbyggere (2019). Øen hører til Vordingborg Kommune i Region Sjælland. Fra 1968 var øen landfast med Møn via en dæmning og en lav bro med én vejbane. Øens vestlige 120 tønder land er frugtbar morænejord. Her ligger byen og den lille havn. Biler henvises til p-pladsen i byens udkant. Restauration Lollesgaard har en parkeringsplads for kroens gæster. Indkørslen er lige efter indkørslen til naturcentret Hyldevang. I 1901 var indbyggertallet ca. 365 i den lille landsby, hvor gårdene stadig ligger samlet. Den 1. januar 2011 var tallet faldet til 41 personer. Øen blev i 1846 et selvstændigt sogn (Nyord Sogn), udskilt fra Stege Landsogn. Den administrative ordning varede til 1966 hvor kommunen sammenlagdes med Stege Landsogn. Sammen år nedlagdes også præsteembedet på Nyord. Nyord Kirke fra 1846 er en ottekantet bygning opført af arkitekt Otto M. Glahn med Frederiksberg Kirke som forbillede. Kirkeklokken hænger ikke i selve kirken, men i et meget enkelt klokketårn i træ ved kirken. Den tidligere præstegård ved siden af kirken er en for Nyord by stor bindingsværksbygning . Kirken fik i 1983 et Demant-orgel fra 1870 fra Paarup Kirke ved Odense. Kirkegården ligger ca. 2 km uden for Nyord by. Byen er kulturhistorisk interessant ved sit landsbymønster fra før udskiftningen med gårde og huse tæt sammen. Gårdene kan opdeles i tre grupper efter alder og karakter: Den ældste gruppe mod nordøst er fra før 1800. Den kendes på de lave, smalle længerDen yngste gruppe mod nordvest og syd er ældre gårde, der er ombygget. Byen ligger bekvemt i terrænet og fremhæver den kompakte struktur. Fra søsiden ser man de mange næsten parallelle tage over hinanden. Fra landsiden danner bebyggelsen næsten overalt en klar afslutning mod agerlandet. Den sluttede byform skyldes den halvkreds af gårde, der ligger i kanten af landsbyen. Et andet hovedtræk er forholdet mellem byen, havnen og stranden neden for byen. De mange hegn og hække gør, at Nyord by virker meget grøn.I dag ejer en gårdejer fra Møn næsten al markjord og Fugleværnsfonden 1/3 af engene. Naturstyrelsen, Jægernes Natur­fond og fire noorboer resten.
Sådan kommer du til Nyord med offentlig transport – Om stedet
Nemmere at komme til Nyord i...