Hvordan komme til Sandnessjøen i Alstahaug via Buss

Start
Avslutt
Søk

Veibeskrivelse til Sandnessjøen (Alstahaug) med offentlig transport

Klikk på en rute for å få oppdaterte tidsplaner

Klikk på en rute for å komme oppdaterte rutetider, live ankomster og steg-for-trinn retninger."

Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2700 byer i 88+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge
Legg til denne badgen på nettsiden din Klikk og kopier HTML

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Sandnessjøen i Alstahaug, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Sandnessjøen med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Sandnessjøen i sanntid.

Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Sandnessjøen? Sjekk ut denne listen over stopp nærmest til din destinasjon Sandnessjøen Bussterminal; Sandnessjøen Ferjekai; Sivavegen Rundkjøring; Sivavegen.

Du kan komme deg til Sandnessjøen via Buss. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 23-705.

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Sandnessjøen enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Sandnessjøen, som er grunnen til at over 350 million brukere, inkludert brukere i Alstahaug, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Sandnessjøen, Alstahaug
Sandnessjøen, Alstahaug Sandnessjøen er en by og en tidligere kommune i Nordland. Byen er også Alstahaug kommunes administrasjonssenter. Pr. 1. januar 2017 har Sandnessjøen 6 043 innbyggere. Foruten handel og tjenester består Sandnessjøens næringsliv av maritim virksomhet, verftsvirksomhet og i senere år oljevirksomhet. Viktige bedrifter er Helgelandssykehuset, Helgelandske og Slipen Mekaniske. Sandnessjøens nabobyer er Mosjøen i sørøst og Brønnøysund i sør.
Hvordan komme seg til Sandnessjøen med offentlig transport - Om stedet
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer