Hvordan komme til Sandvikavatnet i Norge via Buss eller Jernbane

Start
Avslutt
Søk

"Veibeskrivelse til Sandvikavatnet (Norge) med offentlig transport

Klikk på en rute for å komme oppdaterte rutetider, live ankomster og steg-for-trinn retninger."

Klikk på en rute for å få oppdaterte tidsplaner

Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2600 byer i 85+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge
Legg til denne badgen på nettsiden din Klikk og kopier HTML

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Sandvikavatnet i Norge, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Sandvikavatnet med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Sandvikavatnet i sanntid.

Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Sandvikavatnet? Sjekk ut denne listen over stopp nærmest til din destinasjon Turøy Snuplass.

Du kan komme deg til Sandvikavatnet via Buss eller Jernbane. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Jernbane Jernbane - 71; Buss Buss - 460, Buss - NW431.

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Sandvikavatnet enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Sandvikavatnet, som er grunnen til at over 250 million brukere, inkludert brukere i Norge, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Sandvikavatnet
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer