Hvordan komme til Stokstadåsen i Ski via Jernbane eller Buss

Start
Avslutt
Søk
Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2600 byer i 85+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge
Legg til denne badgen på nettsiden din Klikk og kopier HTML

Ser du etter veibeskrivelser til Stokstadåsen i Ski, Norge? Reisen din ble nettopp mye lettere!

Last ned Moovit Appen for å finne den raskeste veibeskrivelsen og se de nyeste Jernbane eller Buss rutetabeller til Stokstadåsen. Finn oppdaterte tider for alle rutene som er tilgjengelige med steg-for-steg veibeskrivelser i sanntid fra Stokstadåsen.

Velg Jernbane eller Buss alternativer du kan ta for å komme til Stokstadåsen. Her er en liste over noen få linjger som går forbi nær destinajsonen din - Jernbane 21; Buss 515.

Skal du planlegge hjemreisen fra Stokstadåsen, men vet ikke gateadressen? Du kan velge din destinasjon fra vårt online kart og Moovit vil finne de beste tilgjengelige rutene for å få deg dit du trenger å dra!

Moovit hjelper deg med å finne den raskeste ruten og den mest beleilige avreisetiden. Ingen grunn til å installere en bussapp for å sjekke busstidene, eller en togapp for å sjekke togtidene. Moovit har all den offentlige transportinformasjonen du trenger å vite. Det er derfor Google Play Store og Apple App Store stemte oss frem til en av de beste offentlige transportappene som er tilgjengelige.

Stokstadåsen, Ski
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer