Hvordan komme til USF Verftet i Norge via Buss

Start
Avslutt
Søk

"Veibeskrivelse til USF Verftet (Norge) med offentlig transport

Klikk på en rute for å komme oppdaterte rutetider, live ankomster og steg-for-trinn retninger."

Klikk på en rute for å få oppdaterte tidsplaner

Hvordan komme seg til USF Verftet via Buss

Klikk på Buss rute for å se steg-for-steg veibeskrivelser med kartlinjeankomsttider og oppdaterte rutetabeller

Fra Haugesund Rutebilstasjon, Haugesund 252 min
Buss - NW400NW400
Buss - 103103
Fra Esso 258 min
Gå
Buss - NW400NW400
Buss - 103103
Fra Edda Kinosenter 310 min
Buss - 0606
Buss - NW400NW400
Buss - 103103
Fra Scandic Maritim 284 min
Buss - 0202
Buss - NW400NW400
Buss - 103103
Fra Gundersens ølstue 292 min
Gå
Buss - X10X10
Buss - NW400NW400
Buss - 103103

Spørsmål og svar

Hva er de nærmeste stasjonene til USF Verftet?

 • De nærmeste stasjonene til USF Verftet er:
  • Georgernes Verft er 68 meter unna, 1 minutter å gå
  • Fredriksberg er 426 meter unna, 6 minutter å gå
  • Nordnes Skole er 544 meter unna, 8 minutter å gå
  • Sjøfarendes Aldershjem er 618 meter unna, 9 minutter å gå
  • Strandgaten Nordnes er 780 meter unna, 11 minutter å gå

Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av USF Verftet

Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2600 byer i 85+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge
Legg til denne badgen på nettsiden din Klikk og kopier HTML

Ser du etter veibeskrivelser til USF Verftet i Norge, Norge? Reisen din ble nettopp mye lettere!

Last ned Moovit Appen for å finne den raskeste veibeskrivelsen og se de nyeste Buss rutetabeller til USF Verftet. Finn oppdaterte tider for alle rutene som er tilgjengelige med steg-for-steg veibeskrivelser i sanntid fra USF Verftet.

Moovit Appen viser deg også de nærmeste stoppene og stasjonene til din destinasjon. Velg fra en liste over stopp i nærheten av USF Verftet. Georgernes Verft; Fredriksberg; Nordnes Skole; Sjøfarendes Aldershjem; Strandgaten Nordnes.

Velg Buss alternativer du kan ta for å komme til USF Verftet. Her er en liste over noen få linjger som går forbi nær destinajsonen din - Buss 103.

Skal du planlegge hjemreisen fra USF Verftet, men vet ikke gateadressen? Du kan velge din destinasjon fra vårt online kart og Moovit vil finne de beste tilgjengelige rutene for å få deg dit du trenger å dra!

Moovit hjelper deg med å finne den raskeste ruten og den mest beleilige avreisetiden. Ingen grunn til å installere en bussapp for å sjekke busstidene, eller en togapp for å sjekke togtidene. Moovit har all den offentlige transportinformasjonen du trenger å vite. Det er derfor Google Play Store og Apple App Store stemte oss frem til en av de beste offentlige transportappene som er tilgjengelige.

USF Verftet
USF Verftet USF Verftet er en 12 000 m² stor kunst- og kulturarena i Bergen som inneholder arealer for produksjon og formidling med til sammen 120 virksomheter fordelt på alle fagfelt innen kunst og kultur. Kulturhuset har fem scener for musikk, teater, dans og film, 80 atelierer for kunstnere, samt kontorer og andre lokaler for både offentlige og private kulturaktører. Virksomheten drives av Stiftelsen Kulturhuset USF, og er Norges største kulturhus. Lokalene var tidligere benyttet som skipsverft – Georgernes Verft – med røtter tilbake til 1784. Scenene på USF er: Sardinen USF Studio USF Røkeriet USF Cinemateket USF Visningsrommet USFVirksomhetene omfatter: Musikk – profesjonelle musikere, komponister, øvingslokaler, studiodrift, festivaler, opplæring, management og organisasjoner for regional og internasjonal formidling Dans – undervisning og kompetanseutvikling Teater – hovedvekt på formidling Film – undervisning, rekruttering, kino, organisasjoner, festivaler og alle fagfelt innen profesjonell produksjon av film, reklamefilm, musikkfilm, kortfilm, animasjon, organisasjoner for regional utvikling og formidling m.m. Kunst – profesjonelle utøvere og formidlere innen alle kunstsjangere Design – profesjonelle virksomheter innen møbeldesign, webdesign, lysdesign, grafisk design og interiørdesign Litteratur – profesjonelle forfattere og undervisning på høgskolenivå Internasjonalisering – atelierer og leiligheter for gjestende internasjonale kunstnere
Hvordan komme seg til USF Verftet med offentlig transport - Om stedet
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer