Hoe gaan naar Beatrix De Rijkweg in Eindhoven via Bus of Trein

Start
Einde
Zoeken

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Beatrix De Rijkweg?

De dichtstbijzijnde stations bij Beatrix De Rijkweg zijn:

  • Eindhoven Bic is 805 meters verwijderd, 11 minuten wandelen.
  • Eindhoven Flight Forum is 809 meters verwijderd, 11 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij Beatrix De Rijkweg?

Deze Buslijnen stoppen nabij Beatrix De Rijkweg: 20, 401.

Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2800 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Beatrix De Rijkweg in Eindhoven

Wil je weten hoe je het best gaat naar Beatrix De Rijkweg in Eindhoven, Nederland?

Moovit kan jou helpen! Onze routevinder maakt jouw reis gemakkelijker. Geef de straatnaam in waar je op zoek naar bent en Moovit toont je de beste routes met de snelste tijd om daar te geraken!

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij jouw bestemming? Als je naar Beatrix De Rijkweg wilt gaan, bekijk dan deze lijst met haltes en stations nabij Beatrix De Rijkweg: Eindhoven Bic; Eindhoven Flight Forum.

Wil jij graag een specifieke OV-lijn nemen? Bus of Trein zijn alternatieve routes met het openbaar vervoer die je kan gebruiken om jouw bestemming te bereiken. Elk van de volgende lijnen heeft een route die langs Beatrix De Rijkweg passeert - Bus: 20, 401.

Op weg? Download de Moovit-app om onze handige live routebeschrijvingsfunctie te gebruiken, welke je de beste routes toont om naar Beatrix De Rijkweg te gaan. Moovit toont je daarnaast ook actuele dienstroosters en geschatte aankomsttijden om te gaan naar jouw bestemming.

Je hebt geen specifieke bus- of treinapp nodig de volgende keer je de trein of bus wilt nemen. Dankzij Moovit heb je alle actuele dienstregelingen binnen handbereik in één handige app. We zijn trots om als beste OV-app bekroond te worden in zowel de Google Play Store als Apple App Store door méér dan 460 miljoen gebruikers wereldwijd, waaronder in Eindhoven. Ontdek waarom zij Moovit gebruiken voor hun ritten met het openbaar vervoer.

Beatrix De Rijkweg, Eindhoven
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij Beatrix De Rijkweg te komen met de app!