Hoe gaan naar Beurik in Leudal via Bus of Trein

Start
Einde
Zoeken

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Beurik?

De dichtstbijzijnde stations bij Beurik zijn:

  • Horn Jachtmeesterlaan is 786 meters verwijderd, 11 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij Beurik?

Deze Buslijnen stoppen nabij Beurik: 377, 73.

Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2800 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Beurik in Leudal

Hoe gaan naar Beurik in Leudal, Nederland?

Dat gaat eenvoudig met Moovit. Voer de straatnaam in en onze routevinder gaat op zoek naar de snelste manier om er te geraken! Niet zeker waar je wilt afstappen? Download de Moovit-app voor live routebeschrijvingen (om bijvoorbeeld naar Beurik te gaan), bekijk dienstroosters en ontvang geschatte aankomsttijden voor jouw favoriete Bus of Treinlijnen.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Beurik? Ontdek deze lijst met nabije stations voor jouw bestemming: Horn Jachtmeesterlaan.

Je kan ook naar Beurik gaan viaBus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die een halte hebben in de buurt - Bus: 377, 73.

Download de Moovit-app om de actuele dienstregeling en routes te bekijken die beschikbaar zijn in Leudal Geen nood om een speciale bus- of treinapp te installeren om de tijden op te zoeken. Moovit is de enige alles-in-één OV-app die je helpt te gaan waar je naartoe wil.

We maken reizen met het openbaar vervoer naar Beurik eenvoudig, wat dan ook de reden is waarom méér dan 460 gebruikers in o.a. Leudal Moovit vertrouwen als de beste OV-app.

Beurik, Leudal
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij Beurik te komen met de app!