Hoe gaan naar Boomgaard De Trog in Hechtel-Eksel via Bus, Trein of Sneltram?

Start
Einde
Zoeken

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Boomgaard De Trog?

De dichtstbijzijnde stations bij Boomgaard De Trog zijn:

  • Balen Kievitstraat is 1076 meters verwijderd, 14 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij Boomgaard De Trog?

Deze Buslijnen stoppen nabij Boomgaard De Trog: 58.

Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 3000 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Boomgaard De Trog in Hechtel-Eksel

Op zoek naar een routebeschrijving naar Boomgaard De Trog in Hechtel-Eksel, België? Jouw reis is net heel wat eenvoudiger geworden!

Download de Moovit-app om sneller routebeschrijvingen te vinden en de meest recente Bus, Trein of Sneltramdienstregelingen naar Boomgaard De Trog te vinden. Verkrijg actuele tijden voor alle routes die beschikbaar zijn met een realtime stap-per-stap routebeschrijving voor Boomgaard De Trog.

De Moovit-app toont je daarnaast ook de dichtstbijzijnde haltes en stations voor jouw bestemming. kies van een lijst met haltes nabij Boomgaard De Trog: Balen Kievitstraat.

Ontdek alle Bus, Trein of Sneltramlijnen die je kunt nemen om naar Boomgaard De Trog te reizen. Hier vind je een lijst met enkele lijnen die nabij jouw bestemming passeren - Bus: 58.

Van plan om terug te keren van Boomgaard De Trog, maar ken je de weg niet? Je kan jouw bestemming selecteren op onze online kaart en Moovit zal je de best mogelijke routes tonen om te gaan waar je naartoe wilt!

Moovit helpt je de snelste route en handigste vertrektijden te vinden. Geen nood om een bus- of treinapp te installeren om de dienstregeling te controleren. Moovit beschikt over alle OV-informatie die je nodig hebt. Dat is waarom we in de Google Play Store en Apple App Store als beste app voor het openbaar vervoer bekroond werden.

Boomgaard De Trog, Hechtel-Eksel
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij Boomgaard De Trog te komen met de app!