Hoe gaan naar Breda in Breda via Bus of Trein?

Start
Einde
Zoeken
Coronavirus Updates
Alle wijzigingen in het openbaar vervoer als gevolg van het Coronavirus (COVID-19) worden bijgewerkt in de Moovit app.
Voor meer details Download de app
Alle wijzigingen in het openbaar vervoer als gevolg van het Coronavirus (COVID-19) worden in de app bijgewerkt.
Voor meer details QR-code scannen om de app te downloaden
Google Play badge AppStore badge

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Breda?

De dichtstbijzijnde stations bij Breda zijn:

  • Breda Keizerstraat is 499 meters verwijderd, 7 minuten wandelen.
  • Breda is 944 meters verwijderd, 13 minuten wandelen.
  • Breda Nieuwe Haagdijk is 1003 meters verwijderd, 13 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij Breda?

Deze Buslijnen stoppen nabij Breda: 132, 327.

Welke Treinlijnen stoppen nabij Breda?

Deze Treinlijnen stoppen nabij Breda: INTERCITY, SPRINTER.

Breda, Breda, Netherlands De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
De populairste Urban Mobility App in Netherlands.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Breda in Breda

Vraag jij je af hoe je naar Breda geraakt in Breda, Nederland? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Breda te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Breda te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Breda? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Breda Keizerstraat; Breda; Breda Nieuwe Haagdijk.

Je kan naar Breda reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 132, 327 Trein: INTERCITY, SPRINTER

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Breda eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Breda gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 720 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Breda, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Breda, Breda
Breda, Breda Breda ( uitspraak (info / uitleg)[bre.'da]?) is een Nederlandse stad in het westen van de provincie Noord-Brabant. Breda is van oudsher de voornaamste stad van West-Brabant. Het was de hoofdstad van de Baronie van Breda, waaronder onder meer ook Roosendaal, Etten-Leur en Oosterhout ressorteerden. De gemeente Breda telde per 1 januari 2019 183.873 inwoners, en was daarmee in grootte de derde gemeente van Noord-Brabant en de negende gemeente van Nederland. De stad was een belangrijke garnizoens- en vestingstad, en speelt nog steeds een zichtbare rol binnen de Nederlandse krijgsmacht door de aanwezigheid van de Koninklijke Militaire Academie en het hoofdkwartier van de Koninklijke Luchtmacht. Zij is sedert 1853 de zetel van het gelijknamige bisdom. De aanwezigheid eerst van de Heren van Breda, maar later ook van de Kamer van koophandel, de Rechtbank en het Bisdom hebben ervoor gezorgd dat Breda zowel traditioneel als heden ten dage het politieke, administratieve en religieus-bestuurlijke hart van West-Brabant vormt. De stad bezit vanouds ook veel handel en industrie. Zij ligt aan een knooppunt van water-, spoor- en autowegen.
Hoe gaan naar Breda met het openbaar vervoer - Over de plek
De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
Makkelijker om bij Breda te komen met de app!