Hoe gaan naar Calle Las Pozas en Calle Mauricio Martínez in Yebes via Trein of Bus

Start
Einde
Zoeken


Wegbeschrijving naar Calle Las Pozas en Calle Mauricio Martínez vanuit de meest bezochte locaties in Yebes met de Trein of Bus

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken, alsook de live aankomsttijden en stap-per-stap instructies op de kaart te zien.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Ontvang wegbeschrijvingen vanaf je huidige locatie
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2200 steden in 80+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Reizen naar Calle Las Pozas en Calle Mauricio Martínez in Yebes was nooit eenvoudiger. Gebruik Moovit om stap-per-stap weginstructies te ontvangen terwijl je reist van je huidige locatie naar één van de topattracties of openbaar vervoer-stations.

Bekijk gedetailleerde routes op een kaart, bus- en treinroosters, aankomsttijden en ontvang dienstnotificaties zodat je weet waar en wanneer je exact moet afstappen om te gaan naar Calle Las Pozas en Calle Mauricio Martínez.

Wanneer je reist naar Calle Las Pozas en Calle Mauricio Martínez kan je gebruik maken van Moovit's Live Wegbeschrijving-functie om te weten hoe ver je moet wandelen, hoe lang je moet wachten op de volgende lijn en hoeveel resterende haltes er nog zijn. Moovit stelt je op de hoogte wanneer je moet afstappen - je hoeft dus helemaal niet continu te kijken of je reeds aan jouw halte bent aangekomen.

Calle Las Pozas en Calle Mauricio Martínez, Yebes
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér