Hoe gaan naar Commelo in Beringen via Bus of Trein?

Start
Einde
Zoeken

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Commelo?

De dichtstbijzijnde stations bij Commelo zijn:

  • Beringen Kanaalbrug is 245 meters verwijderd, 4 minuten wandelen.
  • Beringen Oude Lummenseweg is 887 meters verwijderd, 12 minuten wandelen.
  • Beringen Markt is 1059 meters verwijderd, 14 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij Commelo?

Deze Buslijnen stoppen nabij Commelo: 7.

Welke Treinlijnen stoppen nabij Commelo?

Deze Treinlijnen stoppen nabij Commelo: HASSELT - ANTWERPEN-CENTRAAL.

Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 3000 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Commelo in Beringen

Routebeschrijving nodig naar Commelo in Beringen, België?

Het gaat gemakkelijk met Moovit. Geef simpelweg je straatnaam in Moovit's routevinder in om een live routebeschrijving, aankomsttijden en actuele dienstregeling te bekijken en je weg te vinden met onze stratenkaart.

Download de Moovit-app om alle straten en haltes nabij Commelo te vinden. Op zoek naar een specifieke OV-lijn om daar te geraken? Bus of Trein en andere opties zijn maar enkele van de mogelijkheden om te gaan naar Commelo. Ontdek onze lijst met lijnen die nabij jouw bestemming passeren - Bus: 7; Trein: HASSELT - ANTWERPEN-CENTRAAL.

Op zoek naar alternatieve haltes of stations? Bekijk de volgende lijst met haltes en stations nabij Commelo: Beringen Kanaalbrug; Beringen Oude Lummenseweg; Beringen Markt.

Je hoeft geen afzonderlijke bus- of treinapps meer te downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt om de beste lijnen en dienstregelingen te vinden. Méér dan 460 miljoen gebruikers van over de hele wereld, zoals in Beringen, bekroonden Moovit als de beste app voor het openbaar vervoer. Ontdek waarom we in de Google Play Store en Apple App Store als één van de beste OV-apps bekroond werden.

Commelo, Beringen
Commelo, Beringen De Commelomolen, Watermolen van Commelo of Heilige Geestmolen is een watermolen op de Zwarte Beek ten westen van het Belgische Beringen, die zich bevindt aan Beekstraat 50. Het betreft een onderslagmolen die was ingericht als korenmolen. Reeds vóór 1744 moet deze molen er gestaan hebben. In 1873 werd de molen door brand verwoest. In 1877 kochten de Burelen van Weldadigheid van Beringen en Paal deze molenruïne om hem in 1879 te herbouwen. Tot 1990 bleef de molen eigendom van de opvolger van de Burelen, de OCMW. In 1965 was het houten waterrad reeds verwijderd, bij de verlegging van de beek. De molen kwam in handen van een particulier, en wel Albert Joris-Alenteyns, welke de buitenkant van de molen deed restaureren en ook voornemens was een nieuw rad te plaatsen, wat echter vanwege de hoge kosten geen doorgang kon vinden. De molen is nu een woonhuis.
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij Commelo te komen met de app!