Hoe gaan naar De Peppel in Laarbeek via Bus of Trein

Start
Einde
Zoeken

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij De Peppel?

De dichtstbijzijnde stations bij De Peppel zijn:

  • Beek En Donk Oude Bemmerstraat is 510 meters verwijderd, 7 minuten wandelen.
  • Beek En Donk Lage Heesweg is 838 meters verwijderd, 12 minuten wandelen.
  • Beek En Donk Piet Van Thielplein is 1092 meters verwijderd, 15 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij De Peppel?

Deze Buslijnen stoppen nabij De Peppel: 25.

Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2800 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar De Peppel in Laarbeek

Wil je weten hoe je het best gaat naar De Peppel in Laarbeek, Nederland?

Moovit kan jou helpen! Onze routevinder maakt jouw reis gemakkelijker. Geef de straatnaam in waar je op zoek naar bent en Moovit toont je de beste routes met de snelste tijd om daar te geraken!

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij jouw bestemming? Als je naar De Peppel wilt gaan, bekijk dan deze lijst met haltes en stations nabij De Peppel: Beek En Donk Oude Bemmerstraat; Beek En Donk Lage Heesweg; Beek En Donk Piet Van Thielplein.

Wil jij graag een specifieke OV-lijn nemen? Bus of Trein zijn alternatieve routes met het openbaar vervoer die je kan gebruiken om jouw bestemming te bereiken. Elk van de volgende lijnen heeft een route die langs De Peppel passeert - Bus: 25.

Op weg? Download de Moovit-app om onze handige live routebeschrijvingsfunctie te gebruiken, welke je de beste routes toont om naar De Peppel te gaan. Moovit toont je daarnaast ook actuele dienstroosters en geschatte aankomsttijden om te gaan naar jouw bestemming.

Je hebt geen specifieke bus- of treinapp nodig de volgende keer je de trein of bus wilt nemen. Dankzij Moovit heb je alle actuele dienstregelingen binnen handbereik in één handige app. We zijn trots om als beste OV-app bekroond te worden in zowel de Google Play Store als Apple App Store door méér dan 460 miljoen gebruikers wereldwijd, waaronder in Laarbeek. Ontdek waarom zij Moovit gebruiken voor hun ritten met het openbaar vervoer.

De Peppel, Laarbeek
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij De Peppel te komen met de app!