Hoe gaan naar Dijkstraat in Kaag En Braassem via Bus of Sneltram

Start
Einde
Zoeken

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Dijkstraat?

De dichtstbijzijnde stations bij Dijkstraat zijn:

  • Roelofarendsveen Europaweg is 188 meters verwijderd, 3 minuten wandelen.
  • Oude Wetering Rembrandt Van Rijnsingel is 465 meters verwijderd, 7 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij Dijkstraat?

Deze Buslijnen stoppen nabij Dijkstraat: 365.

Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2800 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Dijkstraat in Kaag En Braassem

Wil je weten hoe je het best gaat naar Dijkstraat in Kaag En Braassem, Nederland?

Moovit kan jou helpen! Onze routevinder maakt jouw reis gemakkelijker. Geef de straatnaam in waar je op zoek naar bent en Moovit toont je de beste routes met de snelste tijd om daar te geraken!

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij jouw bestemming? Als je naar Dijkstraat wilt gaan, bekijk dan deze lijst met haltes en stations nabij Dijkstraat: Roelofarendsveen Europaweg; Oude Wetering Rembrandt Van Rijnsingel.

Wil jij graag een specifieke OV-lijn nemen? Bus of Sneltram zijn alternatieve routes met het openbaar vervoer die je kan gebruiken om jouw bestemming te bereiken. Elk van de volgende lijnen heeft een route die langs Dijkstraat passeert - Bus: 365.

Op weg? Download de Moovit-app om onze handige live routebeschrijvingsfunctie te gebruiken, welke je de beste routes toont om naar Dijkstraat te gaan. Moovit toont je daarnaast ook actuele dienstroosters en geschatte aankomsttijden om te gaan naar jouw bestemming.

Je hebt geen specifieke bus- of treinapp nodig de volgende keer je de trein of bus wilt nemen. Dankzij Moovit heb je alle actuele dienstregelingen binnen handbereik in één handige app. We zijn trots om als beste OV-app bekroond te worden in zowel de Google Play Store als Apple App Store door méér dan 460 miljoen gebruikers wereldwijd, waaronder in Kaag En Braassem. Ontdek waarom zij Moovit gebruiken voor hun ritten met het openbaar vervoer.

Dijkstraat, Kaag En Braassem
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij Dijkstraat te komen met de app!