Hoe gaan naar Duinrell in Wassenaar via Bus, Sneltram of Trein

Start
Einde
Zoeken

Routeaanwijzingen naar Duinrell (Wassenaar) met het openbaar vervoer

Klik op een route voor de geüploade dienstregeling, live aankomsten en stap voor stap routeaanwijzingen.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Hoe gaan naar Duinrell via de Bus

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van City Life Church Den Haag 86 min
Wandelen
Bus - 2626
Bus - 1818
Bus - 4444
Van Metrostation/tramhalte Leidschenveen 107 min
Bus - 3030
Bus - 1818
Bus - 4444
Van Zuiderpark 100 min
Wandelen
Bus - 5050
Bus - 1818
Bus - 4444
Van Shell HQ 68 min
Bus - 2222
Bus - 4444
Van Heineken Nederland B.V 105 min
Wandelen
Bus - 186186
Bus - 4343
Bus - 4444

Hoe gaan naar Duinrell via de Trein

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van Station Den Haag Mariahoeve 71 min
Trein - SPRINTER
SPRINTER
Wandelen

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Duinrell?

  • De dichtstbijzijnde stations bij Duinrell zijn:
    • Wassenaar, Dr. Mansveltkade/Duinrell is 720 meters verwijderd, 10 minuten wandelen

Welke Treinlijnen stoppen nabij Duinrell?

Welke Buslijnen stoppen nabij Duinrell?

Ontvang wegbeschrijvingen vanaf je huidige locatie
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2600 steden in 85+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge
Voeg deze badje aan jouw website toe Klik om HTML te kopiëren

Op zoek naar een routebeschrijving naar Duinrell in Wassenaar, Nederland? Jouw reis is net heel wat eenvoudiger geworden!

Download de Moovit-app om sneller routebeschrijvingen te vinden en de meest recente Bus, Sneltram of Treindienstregelingen naar Duinrell te vinden. Verkrijg actuele tijden voor alle routes die beschikbaar zijn met een realtime stap-per-stap routebeschrijving voor Duinrell.

De Moovit-app toont je daarnaast ook de dichtstbijzijnde haltes en stations voor jouw bestemming. kies van een lijst met haltes nabij Duinrell: Wassenaar, Dr. Mansveltkade/Duinrell.

Ontdek alle Bus, Sneltram of Treinlijnen die je kunt nemen om naar Duinrell te reizen. Hier vind je een lijst met enkele lijnen die nabij jouw bestemming passeren - Trein: SPRINTER; Bus: 44.

Van plan om terug te keren van Duinrell, maar ken je de weg niet? Je kan jouw bestemming selecteren op onze online kaart en Moovit zal je de best mogelijke routes tonen om te gaan waar je naartoe wilt!

Moovit helpt je de snelste route en handigste vertrektijden te vinden. Geen nood om een bus- of treinapp te installeren om de dienstregeling te controleren. Moovit beschikt over alle OV-informatie die je nodig hebt. Dat is waarom we in de Google Play Store en Apple App Store als beste app voor het openbaar vervoer bekroond werden.

Duinrell, Wassenaar
Duinrell, Wassenaar Landgoed Duinrell is een Nederlands landgoed in Wassenaar, provincie Zuid-Holland. Het landgoed heeft een oppervlakte van 110 hectare en wordt geëxploiteerd door Attractiepark en camping Duinrell BV. Zowel het landgoed als het recreatiebedrijf worden kortweg Duinrell genoemd. Zowel voor dagrecreatie als verblijfsrecreatie zijn het attractiepark met subtropisch zwemparadijs Tikibad en het omliggend bebost duingebied toegankelijk. Voor verblijfsrecreatie kent het park de mogelijkheden: Camping Hostel "Duingalow", een soort stacaravan In Duinrell Plaza (eerder Kikkertuin geheten) zijn een supermarkt,en restaurants en zalen gehuisvest. 's Avonds en in het winterseizoen zijn de meeste attracties uitgeschakeld en afgesloten. Het Tikibad is wel geopend in deze periode. Enkele terreinen, zoals van Wonderland, worden afgesloten. Verblijfsrecreanten en personen die overdag het attractiepark hebben bezocht kunnen wel rondlopen tussen de attracties en in het duinbos, en gebruikmaken van de speeltuin, restaurants en supermarkt. De grond wordt gehuurd van de familie Van Zuylen van Nijevelt. Het bedrijf is eigendom van en wordt geleid door Philip van Zuylen van Nijevelt en diens broer Roderick. Hun vader Hugo is nog als commissaris verbonden aan het bedrijf. Afgezien van de recreatiewoningen en dienstwoningen, zijn er drie woningen op het terrein, waaronder boerderij Oudt Duinrell, het woonhuis van Hugo en zijn vrouw Clarine. De familie had graag nog twee woningen gebouwd, maar de gemeente staat dat niet toe. De mascotte heet Rick de Kikker en komt regelmatig terug in de reclames van het park met de slogan "Duinrell, daar kikker je van op".
Hoe gaan naar Duinrell met het openbaar vervoer - Over de plek

Dichstbijzijnde stations naar Duinrell in Wassenaar

Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér