Hoe gaan naar Duinrell in Wassenaar via Bus, Sneltram of Trein

Start
Einde
Zoeken


Wegbeschrijving naar Duinrell vanuit de meest bezochte locaties in Wassenaar met de Bus, Sneltram of Trein

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken, alsook de live aankomsttijden en stap-per-stap instructies op de kaart te zien.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Hoe gaan naar Duinrell via de Bus

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van City Life Church Den Haag 86 min
walking.svg
Bus - 26

26

Bus - 18

18

Bus - 44

44

Van Metrostation/tramhalte Leidschenveen 107 min
Bus - 30

30

Bus - 18

18

Bus - 44

44

Van Zuiderpark 100 min
walking.svg
Bus - 50

50

Bus - 18

18

Bus - 44

44

Van Shell HQ 68 min
Bus - 22

22

Bus - 44

44

Van Heineken Nederland B.V 105 min
walking.svg
Bus - 186

186

Bus - 43

43

Bus - 44

44

Hoe gaan naar Duinrell via de Trein

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van Station Den Haag Mariahoeve 71 min
Trein - SPRINTER

SPRINTER

walking.svg

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Duinrell?

  • De dichtstbijzijnde stations bij Duinrell zijn:
    • Wassenaar, Dr. Mansveltkade/Duinrell is 720 meters verwijderd, 10 minuten wandelen

Welke Treinlijnen stoppen nabij Duinrell?

Welke Buslijnen stoppen nabij Duinrell?

Ontvang wegbeschrijvingen vanaf je huidige locatie
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2200 steden in 80+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge
Voeg deze badje aan jouw website toe Klik om HTML te kopiëren

Reizen naar Duinrell in Wassenaar was nooit eenvoudiger. Gebruik Moovit om stap-per-stap weginstructies te ontvangen terwijl je reist van je huidige locatie naar één van de topattracties of openbaar vervoer-stations.

Bekijk gedetailleerde routes op een kaart, bus- en treinroosters, aankomsttijden en ontvang dienstnotificaties zodat je weet waar en wanneer je exact moet afstappen om te gaan naar Duinrell.

Wanneer je reist naar Duinrell kan je gebruik maken van Moovit's Live Wegbeschrijving-functie om te weten hoe ver je moet wandelen, hoe lang je moet wachten op de volgende lijn en hoeveel resterende haltes er nog zijn. Moovit stelt je op de hoogte wanneer je moet afstappen - je hoeft dus helemaal niet continu te kijken of je reeds aan jouw halte bent aangekomen.

Duinrell, Wassenaar
Duinrell, Wassenaar Landgoed Duinrell is een Nederlands landgoed in Wassenaar, provincie Zuid-Holland. Het landgoed heeft een oppervlakte van 110 hectare en wordt geëxploiteerd door Attractiepark en camping Duinrell BV. Zowel het landgoed als het recreatiebedrijf worden kortweg Duinrell genoemd. Zowel voor dagrecreatie als verblijfsrecreatie zijn het attractiepark met subtropisch zwemparadijs Tikibad en het omliggend bebost duingebied toegankelijk. Voor verblijfsrecreatie kent het park de mogelijkheden: Camping Hostel "Duingalow", een soort stacaravan In Duinrell Plaza (eerder Kikkertuin geheten) zijn een supermarkt,en restaurants en zalen gehuisvest. 's Avonds en in het winterseizoen zijn de meeste attracties uitgeschakeld en afgesloten. Het Tikibad is wel geopend in deze periode. Enkele terreinen, zoals van Wonderland, worden afgesloten. Verblijfsrecreanten en personen die overdag het attractiepark hebben bezocht kunnen wel rondlopen tussen de attracties en in het duinbos, en gebruikmaken van de speeltuin, restaurants en supermarkt. De grond wordt gehuurd van de familie Van Zuylen van Nijevelt. Het bedrijf is eigendom van en wordt geleid door Philip van Zuylen van Nijevelt en diens broer Roderick. Hun vader Hugo is nog als commissaris verbonden aan het bedrijf. Afgezien van de recreatiewoningen en dienstwoningen, zijn er drie woningen op het terrein, waaronder boerderij Oudt Duinrell, het woonhuis van Hugo en zijn vrouw Clarine. De familie had graag nog twee woningen gebouwd, maar de gemeente staat dat niet toe. De mascotte heet Rick de Kikker en komt regelmatig terug in de reclames van het park met de slogan "Duinrell, daar kikker je van op".
Hoe gaan naar Duinrell met het openbaar vervoer - Over de plek

Dichstbijzijnde stations naar Duinrell in Wassenaar

Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér