Hoe gaan naar Fruits in Belgique via Bus of Trein

Start
Einde
Zoeken


Wegbeschrijving naar Fruits vanuit de meest bezochte locaties in Belgique met de Bus of Trein

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken, alsook de live aankomsttijden en stap-per-stap instructies op de kaart te zien.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Fruits?

  • De dichtstbijzijnde stations bij Fruits zijn:
    • Anderlecht Fruit is 191 meters verwijderd, 3 minuten wandelen
    • Fruits is 191 meters verwijderd, 3 minuten wandelen
    • Anderlecht R. Henry is 469 meters verwijderd, 7 minuten wandelen
    • Rene Henry is 485 meters verwijderd, 7 minuten wandelen

Welke Buslijnen stoppen nabij Fruits?

Ontvang wegbeschrijvingen vanaf je huidige locatie
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2200 steden in 80+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Bekijk ale routes die stoppen aan Fruits in Belgique, België.

Niet op zoek naarFruits? Wil je de beste Bus of Treinhaltes in jouw omgeving vinden? Selecteer een andere halte of station op de kaart om het bus-, trein- of ander Belgiquestation te vinden nabij jouw locatie.

Wil je weten welke stations dichtbij zijn? Ontdek de dichtstbijzijnde Bus of Treinstations nabij jou door de Moovit-app te downloaden. Met onze app kan de dichtstbijzijnde bushalte, treinstation of alternatieve routes en dienstregelingen vinden om te gaan naar Fruits.

Op zoek naar een specifiek station dichtbij jouw bestemming? Vind de dichtstbijzijnde halte of alternatieve routes om naar Fruits te reizen. Ontdek onze lijst met alternatieve stations/haltes voor Fruits: Anderlecht Fruit; Fruits; Anderlecht R. Henry; Rene Henry.

Vind andere relevante mogelijkheden met het openbaar vervoer zoals Bus of Treinroutes om jouw bestemming te bereiken. De volgende OV-opties hebben routes die passeren nabij Fruits - Trein: AALST - DENDERMONDE, NIJVEL - ANTWERPEN-CENTRAAL, OTTIGNIES - BRUSSEL-ZUID; Bus: 117, 118, 810.

Naar Fruits gaan werd zojuist heel wat makkelijker dankzij Moovit. Je moet niet langer een heleboel apps installeren om de dienstregeling van jouw bus- of treinlijn te bekijken: Moovit beschikt over alle OV-info in één handige app. Dat is waarom we bekroond werden als #1 OV-app in de Google Play Store en App Store en waarom méér dan 170 miljoen gebruikers, onder andere in Belgique, ons vertrouwen wanneer ze met het openbaar vervoer reizen!

Fruits

Dichstbijzijnde stations naar Fruits in Belgique

Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér