Hoe gaan naar GelreDome in Arnhem via Bus of Trein

Start
Einde
Zoeken


Wegbeschrijving naar GelreDome vanuit de meest bezochte locaties in Arnhem met de Bus of Trein

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken, alsook de live aankomsttijden en stap-per-stap instructies op de kaart te zien.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Hoe gaan naar GelreDome via de Bus

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van Waalbrug 55 min
walking.svg
Bus - 331

331

Van Knooppunt Valburg 61 min
walking.svg
Bus - 35

35

Bus - 331

331

Van Uden 108 min
Bus - 99

99

Bus - 331

331

Van Beuningen 87 min
Bus - 5

5

Bus - 331

331

Van Tiel 107 min
Bus - 45

45

Bus - 352

352

Bus - 7

7

Hoe gaan naar GelreDome via de Trein

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van Waalbrug 84 min
walking.svg
Trein - INTERCITY

INTERCITY

walking.svg
Van Tiel 95 min
walking.svg
Trein - STOPTREIN

STOPTREIN

walking.svg

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij GelreDome?

  • De dichtstbijzijnde stations bij GelreDome zijn:
    • Arnhem, Gelredome is 233 meters verwijderd, 4 minuten wandelen
    • Arnhem, Transferium is 379 meters verwijderd, 5 minuten wandelen
    • Arnhem, Eldens Viaduct is 954 meters verwijderd, 13 minuten wandelen

Welke Treinlijnen stoppen nabij GelreDome?

Welke Buslijnen stoppen nabij GelreDome?

Ontvang wegbeschrijvingen vanaf je huidige locatie
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2200 steden in 80+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge
Voeg deze badje aan jouw website toe Klik om HTML te kopiëren

Vraag jij je af hoe je naar GelreDome geraakt in Arnhem, Nederland? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar GelreDome te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoe lang het duurt om naar GelreDome te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij GelreDome? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Arnhem, Gelredome; Arnhem, Transferium; Arnhem, Eldens Viaduct.

Je kan naar GelreDome reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Trein: INTERCITY, STOPTREIN; Bus: 331, 7.

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar GelreDome eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar GelreDome gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 170 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Arnhem, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

GelreDome, Arnhem
GelreDome, Arnhem GelreDome is een voetbalstadion en evenementencomplex in het zuiden van Arnhem, gebouwd tussen 1996 en 1998. Het stadion is vernoemd naar het Gelre, een vroegere Hertogdom. De stad Arnhem was tussen 1543 en 1795 hoofdstad van dit Hertogdom. Het stadion wordt doorgaans gebruikt als thuishaven van betaaldvoetbalclub SBV Vitesse, maar biedt ook plaats aan evenementen als popconcerten, congressen en beurzen. De capaciteit voor voetbalwedstrijden is 21.248 en voor concerten is de capaciteit 41.000. GelreDome maakt indirect deel uit van de 2BHolding. Het eigendom van de exploitatiemaatschappij staat los van het eigendom van het stadion zelf. Het stadion zelf is in handen van Spes Bona.
Hoe gaan naar GelreDome met het openbaar vervoer - Over de plek

Dichstbijzijnde stations naar GelreDome in Arnhem

Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér