Hoe gaan naar GelreDome in Arnhem via Bus of Trein?

Start
Einde
Zoeken
Coronavirus Updates
Alle wijzigingen in het openbaar vervoer als gevolg van het Coronavirus (COVID-19) worden bijgewerkt in de Moovit app.
Voor meer details Download de app
Alle wijzigingen in het openbaar vervoer als gevolg van het Coronavirus (COVID-19) worden in de app bijgewerkt.
Voor meer details QR-code scannen om de app te downloaden
Google Play badge AppStore badge

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij GelreDome?

De dichtstbijzijnde stations bij GelreDome zijn:

  • Arnhem Gelredome is 306 meters verwijderd, 6 minuten wandelen.
  • Arnhem Van Berkumstraat is 928 meters verwijderd, 14 minuten wandelen.
  • Arnhem Eldens Viaduct is 954 meters verwijderd, 14 minuten wandelen.
  • Arnhem Winkelcentrum Kronenburg is 1004 meters verwijderd, 15 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij GelreDome?

Deze Buslijnen stoppen nabij GelreDome: 331, 7.

Welke Treinlijnen stoppen nabij GelreDome?

Deze Treinlijnen stoppen nabij GelreDome: INTERCITY, SPRINTER.

GelreDome, Arnhem, Netherlands De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
De populairste Urban Mobility App in Netherlands.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar GelreDome in Arnhem

Vraag jij je af hoe je naar GelreDome geraakt in Arnhem, Nederland? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar GelreDome te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar GelreDome te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij GelreDome? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Arnhem Gelredome; Arnhem Van Berkumstraat; Arnhem Eldens Viaduct; Arnhem Winkelcentrum Kronenburg.

Je kan naar GelreDome reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 331, 7 Trein: INTERCITY, SPRINTER

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar GelreDome eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar GelreDome gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 720 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Arnhem, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

GelreDome, Arnhem
GelreDome, Arnhem GelreDome is een multifunctioneel stadion in Arnhem-Zuid. Het stadion dankt zijn naam aan het vroegere hertogdom Gelre. Sinds 25 maart 1998 is het de thuisbasis van voetbalclub Vitesse. GelreDome was een van de acht stadions tijdens het Europees kampioenschap voetbal 2000. Er werden drie groepswedstrijden gespeeld. Het stadion biedt ook plaats aan evenementen als popconcerten, congressen en beurzen. De capaciteit voor voetbalwedstrijden van Vitesse is 21.248, bij overige voetbalwedstrijden (zoals de Oranje Leeuwinnen) 25.000. Bij de ingebruikname van het stadion was de capaciteit zelfs 26.500. Dit werd nog verder verhoogd door aan de west-, noord- en oostzijde onderaan tribunes bij te plaatsen om te voldoen aan de eisen van de UEFA voor Euro 2000 (minimaal 30.000 plaatsen). Een extra tribune onderaan de zuidtribune was niet mogelijk, aangezien het veld onder deze tribune naar binnen en naar buiten schuift. De extra tribune onderaan de noordzijde werd later weer afgebroken. Bij concerten met het podium voor een van de tribunes op de korte zijde is ruimte voor 34.000 bezoekers. De maximale capaciteit is 41.000, waarbij het podium dan in het midden van de zaal staat.
Hoe gaan naar GelreDome met het openbaar vervoer - Over de plek
De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
Makkelijker om bij GelreDome te komen met de app!