Hoe gaan naar High Tech Campus in Netherlands via Bus of Trein

Start
Einde
Zoeken

Routeaanwijzingen naar High Tech Campus (Netherlands) met het openbaar vervoer

Klik op een route voor de geüploade dienstregeling, live aankomsten en stap voor stap routeaanwijzingen.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Hoe gaan naar High Tech Campus via de Trein

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van Essent HQ, 'S-Hertogenbosch 95 min
Wandelen
Trein - SPRINTER
SPRINTER
Wandelen
Van Station Best, Best 66 min
Trein - SPRINTER
SPRINTER
Wandelen

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij High Tech Campus?

 • De dichtstbijzijnde stations bij High Tech Campus zijn:
  • Eindhoven, Htc/Dommeldal is 491 meters verwijderd, 7 minuten wandelen
  • Eindhoven, Htc/Berkenbos is 497 meters verwijderd, 7 minuten wandelen
  • Eindhoven, Htc/The Strip is 631 meters verwijderd, 9 minuten wandelen
  • Eindhoven, Htc/Vijver is 908 meters verwijderd, 13 minuten wandelen
  • Eindhoven, Htc/Heide is 1057 meters verwijderd, 14 minuten wandelen

Welke Treinlijnen stoppen nabij High Tech Campus?

Welke Buslijnen stoppen nabij High Tech Campus?

Ontvang wegbeschrijvingen vanaf je huidige locatie
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2700 steden in 86+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge
Voeg deze badje aan jouw website toe Klik om HTML te kopiëren

Op zoek naar een routebeschrijving naar High Tech Campus in Netherlands, Nederland? Jouw reis is net heel wat eenvoudiger geworden!

Download de Moovit-app om sneller routebeschrijvingen te vinden en de meest recente Bus of Treindienstregelingen naar High Tech Campus te vinden. Verkrijg actuele tijden voor alle routes die beschikbaar zijn met een realtime stap-per-stap routebeschrijving voor High Tech Campus.

De Moovit-app toont je daarnaast ook de dichtstbijzijnde haltes en stations voor jouw bestemming. kies van een lijst met haltes nabij High Tech Campus: Eindhoven; Eindhoven; Eindhoven; Eindhoven; Eindhoven.

Ontdek alle Bus of Treinlijnen die je kunt nemen om naar High Tech Campus te reizen. Hier vind je een lijst met enkele lijnen die nabij jouw bestemming passeren - Trein: SPRINTER; Bus: 15, 16, 18, 19.

Van plan om terug te keren van High Tech Campus, maar ken je de weg niet? Je kan jouw bestemming selecteren op onze online kaart en Moovit zal je de best mogelijke routes tonen om te gaan waar je naartoe wilt!

Moovit helpt je de snelste route en handigste vertrektijden te vinden. Geen nood om een bus- of treinapp te installeren om de dienstregeling te controleren. Moovit beschikt over alle OV-informatie die je nodig hebt. Dat is waarom we in de Google Play Store en Apple App Store als beste app voor het openbaar vervoer bekroond werden.

High Tech Campus
High Tech Campus De High Tech Campus Eindhoven, voorheen Philips High Tech Campus, is een op technologie gerichte bedrijven-campus aan de rand van Eindhoven en Waalre, langs de A2. Het is gevestigd op het terrein van het NatLab. Van oorsprong is het opgezet door Philips, maar inmiddels is er een veelvoud aan bedrijven gevestigd, wat resulteert in een cluster van technisch-wetenschappelijk onderzoek, ontwikkeling en proces- en productietechnologie. Op het terrein zijn onder andere enkele restaurants, sportfaciliteiten, winkels, een supermarkt en een kapperszaak gevestigd. De meeste centrale voorzieningen bevinden zich in de Strip, een langgerekt gebouw. De High Tech Campus Eindhoven is een middelpunt van technologische ontwikkelingen met meer dan 140 bedrijven en technische instituten die gezamenlijk onderzoek doen. Het onderzoek is verdeeld in vijf clusters: Nano- en Micro-systemen Life Tech Infotainment Ingebouwde Software High-Tech Systemen Was het Philips' Natuurkundig Laboratorium niet toegankelijk voor het publiek, het terrein van de High Tech Campus is dat wél. De individuele gebouwen op de campus zijn overigens niet toegankelijk, afgezien van de Strip en de voorzieningen daarin.
Hoe gaan naar High Tech Campus met het openbaar vervoer - Over de plek
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér