Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar High Tech Campus in Eindhoven via Bus of Trein?

Info service alert Coronavirus Updates
Alle wijzigingen in het openbaar vervoer als gevolg van het Coronavirus (COVID-19) worden bijgewerkt in de Moovit app.
Voor meer details Download de app
Alle wijzigingen in het openbaar vervoer als gevolg van het Coronavirus (COVID-19) worden in de app bijgewerkt.
Voor meer details om de app te downloaden
Google Play badge AppStore badge
High Tech Campus, Eindhoven, Netherlands De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia

Routeaanwijzingen naar High Tech Campus (Eindhoven) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs High Tech Campus komen

Hoe gaan naar High Tech Campus via de Trein?

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Vragen & antwoorden

 • Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij High Tech Campus?

  De dichtstbijzijnde stations bij High Tech Campus zijn:

  • Eindhoven Locatellistr/Prf Holstln is 861 meters verwijderd, 12 minuten wandelen.
 • Welke Buslijnen stoppen nabij High Tech Campus?

  Deze Buslijnen stoppen nabij High Tech Campus: 319, 407.

 • Welke Treinlijnen stoppen nabij High Tech Campus?

  Deze Treinlijnen stoppen nabij High Tech Campus: INTERCITY, SPRINTER.

High Tech Campus, Eindhoven, Netherlands De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
De populairste Urban Mobility App in Netherlands.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar High Tech Campus in Eindhoven

Vraag jij je af hoe je naar High Tech Campus geraakt in Eindhoven, Nederland? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar High Tech Campus te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar High Tech Campus te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij High Tech Campus? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Eindhoven Locatellistr/Prf Holstln.

Je kan naar High Tech Campus reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 319, 407 Trein: INTERCITY, SPRINTER

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar High Tech Campus eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar High Tech Campus gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 720 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Eindhoven, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

High Tech Campus, Eindhoven
High Tech Campus, Eindhoven De High Tech Campus Eindhoven, voorheen Philips High Tech Campus, is een op technologie gerichte bedrijven-campus aan de rand van Eindhoven en Waalre, langs de A2. Het is gevestigd op het terrein van het NatLab. Van oorsprong is het opgezet door Philips in 1998, maar inmiddels is er een veelvoud aan bedrijven gevestigd, wat resulteert in een cluster van technisch-wetenschappelijk onderzoek, ontwikkeling en proces- en productietechnologie. Op het terrein zijn onder andere enkele restaurants, sportfaciliteiten, winkels, een supermarkt en een kapperszaak gevestigd. De meeste centrale voorzieningen bevinden zich in The Strip, een langgerekt gebouw. De High Tech Campus Eindhoven is een middelpunt van technologische ontwikkelingen met meer dan 165 bedrijven en technische instituten die gezamenlijk onderzoek doen. Het onderzoek is verdeeld in vijf clusters: Nano- en Microsystemen Life Tech Infotainment Ingebouwde Software High-Tech SystemenWas het Philips' Natuurkundig Laboratorium niet toegankelijk voor het publiek, het terrein van de High Tech Campus is dat wél. De individuele gebouwen op de campus zijn overigens niet toegankelijk, afgezien van de Strip en de voorzieningen daarin.
Hoe gaan naar High Tech Campus met het openbaar vervoer - Over de plek
De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
Makkelijker om bij High Tech Campus te komen met de app!