Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Indaver in Antwerpen via Bus?

Bekijk Indaver, Antwerpen, op de kaart

Indaver kaart
De populairste reisapp in Belgique.
Alle lokale vervoersopties in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Indaver in Antwerpen

Vraag jij je af hoe je naar Indaver geraakt in Antwerpen, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Indaver te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Indaver te gaan.

Je kan naar Indaver reizen via Bus. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 760

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Indaver eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Indaver gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 930 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Antwerpen, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Indaver, Antwerpen
Makkelijker om bij Indaver te komen met de app!