Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Indaver in Antwerpen via Bus, Tram of Trein?

Bekijk Indaver, Antwerpen, op de kaart

Routeaanwijzingen naar Indaver (Antwerpen) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Indaver komen

  • BusBus:

Hoe gaan naar Indaver via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Vragen & antwoorden
  • Welke Buslijnen stoppen nabij Indaver?

    Deze Buslijnen stoppen nabij Indaver: 760

Bekijk Indaver, Antwerpen, op de kaart

De populairste reisapp in Antwerpen.
Alle lokale vervoersopties in een app

Openbaar vervoer naar Indaver in Antwerpen

Vraag jij je af hoe je naar Indaver geraakt in Antwerpen, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Indaver te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Indaver te gaan.

Bus:

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Indaver eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Indaver gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 1.5 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Antwerpen, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Indaver Adres: Havenweg straat in Antwerpen

Indaver, Antwerpen
Eenvoudiger naar Indaver in…