Hoe gaan naar Madurodam in 'S-Gravenhage via Bus, Sneltram, Trein of Metro?

Start
Einde
Zoeken
Coronavirus Updates
Alle wijzigingen in het openbaar vervoer als gevolg van het Coronavirus (COVID-19) worden bijgewerkt in de Moovit app.
Voor meer details Download de app
Alle wijzigingen in het openbaar vervoer als gevolg van het Coronavirus (COVID-19) worden in de app bijgewerkt.
Voor meer details QR-code scannen om de app te downloaden
Google Play badge AppStore badge
Madurodam, 'S-Gravenhage, Netherlands De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia

Routeaanwijzingen naar Madurodam ('S-Gravenhage) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Madurodam komen

Hoe gaan naar Madurodam via de Metro?

Klik op de Metroroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van Station Den Haag Mariahoeve, 'S-Gravenhage 66 min
Wandelen
Metro - E
Metro - E
Wandelen
Van Nootdorp, Pijnacker-Nootdorp 78 min
Wandelen
Metro - E
Metro - E
Wandelen

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Madurodam?

De dichtstbijzijnde stations bij Madurodam zijn:

  • Den Haag Madurodam is 162 meters verwijderd, 3 minuten wandelen.
  • Den Haag Adriaan Goekooplaan is 1094 meters verwijderd, 15 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij Madurodam?

Deze Buslijnen stoppen nabij Madurodam: 22.

Welke Treinlijnen stoppen nabij Madurodam?

Deze Treinlijnen stoppen nabij Madurodam: SPRINTER.

Welke Metrolijnen stoppen nabij Madurodam?

Deze Metrolijnen stoppen nabij Madurodam: E.

Welke Sneltramlijnen stoppen nabij Madurodam?

Deze Sneltramlijnen stoppen nabij Madurodam: 9.

Madurodam, 'S-Gravenhage, Netherlands De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
De populairste Urban Mobility App in Netherlands.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Madurodam in 'S-Gravenhage

Vraag jij je af hoe je naar Madurodam geraakt in 'S-Gravenhage, Nederland? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Madurodam te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Madurodam te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Madurodam? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Den Haag Madurodam; Den Haag Adriaan Goekooplaan.

Je kan naar Madurodam reizen via Bus, Sneltram, Trein of Metro. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 22 Trein: SPRINTER Metro: E Sneltram: 9

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Madurodam eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Madurodam gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 720 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in 'S-Gravenhage, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Madurodam, 'S-Gravenhage
Madurodam, 'S-Gravenhage Madurodam is een Nederlandse miniatuurstad in Den Haag op een schaal van 1 op 25, geopend op 2 juli 1952. Dit toeristische attractiepark trekt jaarlijks circa 600.000 betalende bezoekers. Het park beslaat een totaaloppervlak van 62.630 m². De gebouwde stad zelf meet 17.630 m². Het is genoemd naar George Maduro, een Curaçaose student die zich tijdens de meidagen van 1940 als cavalerieofficier onderscheidde in de slag om de residentie, en in februari 1945 in concentratiekamp Dachau overleed; zijn ouders schonken het beginkapitaal voor het project, dat door de familie Maduro wordt beschouwd als monument voor hun enige zoon.Madurodam geeft een beeld van een Nederlandse stad en de Nederlandse samenleving door middel van ruim 700 maquettes van gebouwen uit alle delen van Nederland. Een ziekenhuis en een begraafplaats ontbreken. Sommige maquettes bewegen na inworp van een muntstuk in een muntautomaat. Ook zijn er interactieve onderdelen waar de bezoeker zelf aan kan bijdragen zoals het sluiten van de Oosterscheldekering of het laden van containers in de Rotterdamse haven. Sommige onderdelen bevatten auditieve informatieve toelichting over de getoonde zaken. Het attractiepark is gevestigd aan het George Maduroplein. Madurodam wordt een stad genoemd, maar het omvat veel miniatuurafbeeldingen van landelijke elementen van Nederland. Er zijn gebouwen uit historische binnensteden, moderne woonwijken, havengebieden, een luchthaven, kanalen, wegen, landerijen, natuurgebieden en meer. Het is een miniatuurstad 'met een glimlach': veel, soms komische, situaties uit het dagelijkse straatleven worden uitgebeeld. Voorts zijn er veel bewegende vervoermiddelen zoals: auto's, rondvaartboten, vliegtuigen, treinen en trams.
Hoe gaan naar Madurodam met het openbaar vervoer - Over de plek
De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
Makkelijker om bij Madurodam te komen met de app!