Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Martinus Nijhoffbrug in Zaltbommel via Trein of Bus?

Info service alert Coronavirus Updates
Alle wijzigingen in het openbaar vervoer als gevolg van het Coronavirus (COVID-19) worden bijgewerkt in de Moovit app.
Voor meer details Download de app
Alle wijzigingen in het openbaar vervoer als gevolg van het Coronavirus (COVID-19) worden in de app bijgewerkt.
Voor meer details om de app te downloaden
Google Play badge AppStore badge
Martinus Nijhoffbrug, Zaltbommel, Netherlands De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia

Routeaanwijzingen naar Martinus Nijhoffbrug (Zaltbommel) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Martinus Nijhoffbrug komen

Hoe gaan naar Martinus Nijhoffbrug via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Hoe gaan naar Martinus Nijhoffbrug via de Trein?

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Vragen & antwoorden

  • Welke Buslijnen stoppen nabij Martinus Nijhoffbrug?

    Deze Buslijnen stoppen nabij Martinus Nijhoffbrug: 248, 266, 267, 47.

  • Welke Treinlijnen stoppen nabij Martinus Nijhoffbrug?

    Deze Treinlijnen stoppen nabij Martinus Nijhoffbrug: SPRINTER.

Martinus Nijhoffbrug, Zaltbommel, Netherlands De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
De populairste Urban Mobility App in Netherlands.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Martinus Nijhoffbrug in Zaltbommel

Vraag jij je af hoe je naar Martinus Nijhoffbrug geraakt in Zaltbommel, Nederland? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Martinus Nijhoffbrug te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Martinus Nijhoffbrug te gaan.

Je kan naar Martinus Nijhoffbrug reizen via Trein of Bus. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 248, 266, 267, 47 Trein: SPRINTER

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Martinus Nijhoffbrug eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Martinus Nijhoffbrug gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 720 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Zaltbommel, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Martinus Nijhoffbrug, Zaltbommel
Martinus Nijhoffbrug, Zaltbommel De Martinus Nijhoffbrug is een kabel- of tuibrug over de rivier de Waal nabij Zaltbommel in de snelweg de A2 op Rkm 933,6. De brug werd op 18 januari 1996 geopend door minister Jorritsma van Verkeer en Waterstaat. De brug is de vervanging van de oude en te smalle Bommelse Brug uit 1933, die in april 2007 werd gesloopt. De brug is vernoemd naar de dichter Martinus Nijhoff. In het wellicht bekendste sonnet van Martinus Nijhoff, De moeder de vrouw, vertelt de dichter dat hij naar (Zalt)Bommel gaat om de (toen nieuwe) brug te zien, de voorganger van de huidige brug. In het gedicht wordt overigens niet zozeer de brug bezongen, als wel de psalmzingende vrouw die op een schip voorbijvaart. Het gedicht is te vinden in het artikel Sonnet. De brug heeft aan de westzijde een van het snelverkeer gescheiden rijbaan voor langzaam verkeer, waaronder voetgangers. Ten oosten van de Martinus Nijhoffbrug ligt de spoorbrug (Dr. W. Hupkesbrug) uit 1869.
Hoe gaan naar Martinus Nijhoffbrug met het openbaar vervoer - Over de plek
De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
Makkelijker om bij Martinus Nijhoffbrug te komen met de app!