Hoe gaan naar Nijmegen in Nijmegen via Bus of Trein

Start
Einde
Zoeken

Routeaanwijzingen naar Nijmegen (Nijmegen) met het openbaar vervoer

Klik op een route voor de geüploade dienstregeling, live aankomsten en stap voor stap routeaanwijzingen.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Hoe gaan naar Nijmegen via de Bus

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van OHRA 42 min
Bus - 331331
Van Knooppunt Waterberg 89 min
Wandelen
Bus - 88
Bus - 300300
Van Station Arnhem Zuid 57 min
Bus - 1111
Bus - 331331
Van Knooppunt Velperbroek 85 min
Wandelen
Bus - 2727
Bus - 300300
Van Station Elst 29 min
Bus - 331331

Hoe gaan naar Nijmegen via de Trein

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van OHRA 48 min
Wandelen
Trein - SPRINTER
SPRINTER
Wandelen
Van Knooppunt Waterberg 81 min
Wandelen
Trein - INTERCITY
INTERCITY
Wandelen
Van Station Arnhem Zuid 23 min
Trein - SPRINTER
SPRINTER
Wandelen
Van Knooppunt Velperbroek 63 min
Wandelen
Trein - SPRINTER
SPRINTER
Wandelen
Van Station Elst 19 min
Trein - SPRINTER
SPRINTER
Wandelen

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Nijmegen?

  • De dichtstbijzijnde stations bij Nijmegen zijn:
    • Nijmegen, Smetiusstraat is 182 meters verwijderd, 3 minuten wandelen

Welke Treinlijnen stoppen nabij Nijmegen?

Welke Buslijnen stoppen nabij Nijmegen?

Ontvang wegbeschrijvingen vanaf je huidige locatie
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2700 steden in 86+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge
Voeg deze badje aan jouw website toe Klik om HTML te kopiëren

Vraag jij je af hoe je naar Nijmegen geraakt in Nijmegen, Nederland? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Nijmegen te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoe lang het duurt om naar Nijmegen te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Nijmegen? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Nijmegen, Smetiusstraat.

Je kan naar Nijmegen reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Trein: INTERCITY, SPRINTER; Bus: 300, 331.

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Nijmegen eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Nijmegen gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 300 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Nijmegen, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Nijmegen, Nijmegen
Nijmegen, Nijmegen Nijmegen ( uitspraak (info / uitleg)) (in het Nijmeegs: Nimwèège, Duits: Nimwegen, Latijn: Noviomagus, Frans: Nimègue, Spaans en Italiaans: Nimega) is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland, dicht bij de grens met Duitsland. De gemeente telt 174.575 inwoners (30 april 2017) en is qua inwonertal de grootste in de provincie en in Oost-Nederland en de tiende van heel Nederland. De stad ligt grotendeels op de zuidelijke oever van de Waal, aan de voet van een stuwwal. Een deel van de gemeente ligt aan de overzijde van de rivier. Het betreft hier de zogenaamde Waalsprong, een geannexeerd gebied waarin zich het dorp Lent en een deel van Oosterhout bevinden. Samen met Arnhem, Wijchen en 17 andere gemeenten in de omgeving vormt Nijmegen de Stadsregio Arnhem Nijmegen (SRAN, voorheen KAN) en is aangesloten bij het samenwerkingsverband Euregio Rijn-Waal. Nijmegen heeft een lange geschiedenis, die meer dan 2000 jaar teruggaat. Als Ulpia Noviomagus Batavorum kreeg het rond het jaar 100 marktrechten. In 1230 werd Nijmegen vrije rijksstad en in 1402 hanzestad. Nadat Nijmegen tussen 1655 en 1679 al eens een Illustere Academie huisvestte, is de stad sinds de komst van de Katholieke Universiteit (de huidige Radboud Universiteit) in 1923 een universiteitsstad. Diverse andere gemeentes in de omgeving, zoals Wijchen, Beuningen en Berg en Dal, maken met Nijmegen deel uit van het Rijk van Nijmegen.
Hoe gaan naar Nijmegen met het openbaar vervoer - Over de plek
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér