Hoe gaan naar Nijmegen in Nijmegen via Bus of Trein

Start
Einde
Zoeken


Wegbeschrijving naar Nijmegen vanuit de meest bezochte locaties in Nijmegen met de Bus of Trein

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken, alsook de live aankomsttijden en stap-per-stap instructies op de kaart te zien.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Hoe gaan naar Nijmegen via de Bus

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van OHRA 42 min
Bus - 331

331

Van Knooppunt Waterberg 89 min
walking.svg
Bus - 8

8

Bus - 300

300

Van Station Arnhem Zuid 57 min
Bus - 11

11

Bus - 331

331

Van Knooppunt Velperbroek 85 min
walking.svg
Bus - 27

27

Bus - 300

300

Van Station Elst 29 min
Bus - 331

331

Hoe gaan naar Nijmegen via de Trein

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van OHRA 48 min
walking.svg
Trein - SPRINTER

SPRINTER

walking.svg
Van Knooppunt Waterberg 81 min
walking.svg
Trein - INTERCITY

INTERCITY

walking.svg
Van Station Arnhem Zuid 23 min
Trein - SPRINTER

SPRINTER

walking.svg
Van Knooppunt Velperbroek 63 min
walking.svg
Trein - SPRINTER

SPRINTER

walking.svg
Van Station Elst 19 min
Trein - SPRINTER

SPRINTER

walking.svg

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Nijmegen?

  • De dichtstbijzijnde stations bij Nijmegen zijn:
    • Nijmegen, Smetiusstraat is 182 meters verwijderd, 3 minuten wandelen

Welke Treinlijnen stoppen nabij Nijmegen?

Welke Buslijnen stoppen nabij Nijmegen?

Ontvang wegbeschrijvingen vanaf je huidige locatie
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2200 steden in 80+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge
Voeg deze badje aan jouw website toe Klik om HTML te kopiëren

Reizen naar Nijmegen in Nijmegen was nooit eenvoudiger. Gebruik Moovit om stap-per-stap weginstructies te ontvangen terwijl je reist van je huidige locatie naar één van de topattracties of openbaar vervoer-stations.

Bekijk gedetailleerde routes op een kaart, bus- en treinroosters, aankomsttijden en ontvang dienstnotificaties zodat je weet waar en wanneer je exact moet afstappen om te gaan naar Nijmegen.

Wanneer je reist naar Nijmegen kan je gebruik maken van Moovit's Live Wegbeschrijving-functie om te weten hoe ver je moet wandelen, hoe lang je moet wachten op de volgende lijn en hoeveel resterende haltes er nog zijn. Moovit stelt je op de hoogte wanneer je moet afstappen - je hoeft dus helemaal niet continu te kijken of je reeds aan jouw halte bent aangekomen.

Nijmegen, Nijmegen
Nijmegen, Nijmegen Nijmegen ( uitspraak (info / uitleg)) (in het Nijmeegs: Nimwèège, Duits: Nimwegen, Latijn: Noviomagus, Frans: Nimègue, Spaans en Italiaans: Nimega) is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland, dicht bij de grens met Duitsland. De gemeente telt 174.575 inwoners (30 april 2017) en is qua inwonertal de grootste in de provincie en in Oost-Nederland en de tiende van heel Nederland. De stad ligt grotendeels op de zuidelijke oever van de Waal, aan de voet van een stuwwal. Een deel van de gemeente ligt aan de overzijde van de rivier. Het betreft hier de zogenaamde Waalsprong, een geannexeerd gebied waarin zich het dorp Lent en een deel van Oosterhout bevinden. Samen met Arnhem, Wijchen en 17 andere gemeenten in de omgeving vormt Nijmegen de Stadsregio Arnhem Nijmegen (SRAN, voorheen KAN) en is aangesloten bij het samenwerkingsverband Euregio Rijn-Waal. Nijmegen heeft een lange geschiedenis, die meer dan 2000 jaar teruggaat. Als Ulpia Noviomagus Batavorum kreeg het rond het jaar 100 marktrechten. In 1230 werd Nijmegen vrije rijksstad en in 1402 hanzestad. Nadat Nijmegen tussen 1655 en 1679 al eens een Illustere Academie huisvestte, is de stad sinds de komst van de Katholieke Universiteit (de huidige Radboud Universiteit) in 1923 een universiteitsstad. Diverse andere gemeentes in de omgeving, zoals Wijchen, Beuningen en Berg en Dal, maken met Nijmegen deel uit van het Rijk van Nijmegen.
Hoe gaan naar Nijmegen met het openbaar vervoer - Over de plek
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér