Hoe gaan naar Nijmegen in Nijmegen via Bus of Trein?

Start
Einde
Zoeken
Nijmegen, Nijmegen, Netherlands De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia

Routeaanwijzingen naar Nijmegen (Nijmegen) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Nijmegen komen - Bus: 300, 331; Trein: INTERCITY, SPRINTER.

Hoe gaan naar Nijmegen via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van OHRA 42 min
Bus - 331331
Van Knooppunt Waterberg 89 min
Wandelen
Bus - 88
Bus - 300300
Van Station Arnhem Zuid 57 min
Bus - 1111
Bus - 331331
Van Knooppunt Velperbroek 85 min
Wandelen
Bus - 2727
Bus - 300300
Van Station Elst 29 min
Bus - 331331

Hoe gaan naar Nijmegen via de Trein?

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van OHRA 48 min
Wandelen
Trein - SPRINTER
SPRINTER
Wandelen
Van Knooppunt Waterberg 81 min
Wandelen
Trein - INTERCITY
INTERCITY
Wandelen
Van Station Arnhem Zuid 23 min
Trein - SPRINTER
SPRINTER
Wandelen
Van Knooppunt Velperbroek 63 min
Wandelen
Trein - SPRINTER
SPRINTER
Wandelen
Van Station Elst 19 min
Trein - SPRINTER
SPRINTER
Wandelen

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Nijmegen?

De dichtstbijzijnde stations bij Nijmegen zijn:

  • Nijmegen, Smetiusstraat is 182 meters verwijderd, 3 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij Nijmegen?

Deze Buslijnen stoppen nabij Nijmegen: 300, 331.

Welke Treinlijnen stoppen nabij Nijmegen?

Deze Treinlijnen stoppen nabij Nijmegen: INTERCITY, SPRINTER.

Nijmegen, Nijmegen, Netherlands De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 3000 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Nijmegen in Nijmegen

Vraag jij je af hoe je naar Nijmegen geraakt in Nijmegen, Nederland? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Nijmegen te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Nijmegen te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Nijmegen? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Nijmegen, Smetiusstraat.

Je kan naar Nijmegen reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 300, 331; Trein: INTERCITY, SPRINTER.

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Nijmegen eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Nijmegen gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 460 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Nijmegen, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Nijmegen, Nijmegen
Nijmegen, Nijmegen Nijmegen ( uitspraak (info / uitleg)) (in het Nijmeegs: Nimwèège, Duits: Nimwegen, Latijn: Noviomagus, Frans: Nimègue, Spaans en Italiaans: Nimega) is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland, dicht bij de grens met Duitsland. De gemeente telt 176.707 inwoners (1 januari 2019) en is qua inwonertal de grootste stad van zowel Gelderland als Oost-Nederland en daarnaast de tiende van Nederland.De stad ligt grotendeels op de zuidelijke oever van de Waal, aan de voet van een stuwwal. De zogenaamde Waalsprong ligt ten noorden van de rivier, een gebied waarin zich het dorp Lent en een geannexeerd deel van Oosterhout bevinden. Samen met Arnhem, Wijchen en 17 andere gemeenten in de omgeving vormt Nijmegen de Stadsregio Arnhem Nijmegen (SRAN, voorheen KAN) en is aangesloten bij het samenwerkingsverband Euregio Rijn-Waal. Van oudsher maakt Nijmegen met enkele andere gemeentes in de omgeving, zoals Wijchen, Beuningen en Berg en Dal, deel uit van het Rijk van Nijmegen. Nijmegen heeft een lange geschiedenis die meer dan 2000 jaar teruggaat. Als Ulpia Noviomagus Batavorum kreeg het rond het jaar 100 marktrechten. In 1230 werd Nijmegen vrije rijksstad en in 1402 hanzestad. Nadat Nijmegen tussen 1655 en 1679 al eens een Kwartierlijke Academie huisvestte, is de stad sinds de komst van de Katholieke Universiteit (de huidige Radboud Universiteit) in 1923 een universiteitsstad.
Hoe gaan naar Nijmegen met het openbaar vervoer - Over de plek
De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij Nijmegen te komen met de app!