Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Park Van Relst in Kampenhout via Bus of Trein?

Info service alert Coronavirus Updates
Alle wijzigingen in het openbaar vervoer als gevolg van het Coronavirus (COVID-19) worden bijgewerkt in de Moovit app.
Voor meer details Download de app
Alle wijzigingen in het openbaar vervoer als gevolg van het Coronavirus (COVID-19) worden in de app bijgewerkt.
Voor meer details om de app te downloaden
Get it on Google PlayDownload on the App Store
Park Van Relst kaart

Routeaanwijzingen naar Park Van Relst (Kampenhout) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Park Van Relst komen

Hoe gaan naar Park Van Relst via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Hoe gaan naar Park Van Relst via de Trein?

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Vragen & antwoorden

Park Van Relst kaart
De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Openbaar vervoer naar Park Van Relst in Kampenhout

Vraag jij je af hoe je naar Park Van Relst geraakt in Kampenhout, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Park Van Relst te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Park Van Relst te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Park Van Relst? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Kampenhout Relst.

Je kan naar Park Van Relst reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 270, 660, 686 Trein: LEUVEN - GENT-SINT-PIETERS, LEUVEN - SINT-NIKLAAS

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Park Van Relst eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Park Van Relst gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 865 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Kampenhout, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Park Van Relst, Kampenhout
Makkelijker om bij Park Van Relst te komen met de app!