Hoe gaan naar Pegasus in Zeewolde via Bus of Trein

Start
Einde
Zoeken

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Pegasus?

De dichtstbijzijnde stations bij Pegasus zijn:

  • Zeewolde Mast is 668 meters verwijderd, 9 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij Pegasus?

Deze Buslijnen stoppen nabij Pegasus: 144, 160.

Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2800 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Pegasus in Zeewolde

Routebeschrijving nodig naar Pegasus in Zeewolde, Nederland?

Het gaat gemakkelijk met Moovit. Geef simpelweg je straatnaam in Moovit's routevinder in om een live routebeschrijving, aankomsttijden en actuele dienstregeling te bekijken en je weg te vinden met onze stratenkaart.

Download de Moovit-app om alle straten en haltes nabij Pegasus te vinden. Op zoek naar een specifieke OV-lijn om daar te geraken? Bus of Trein en andere opties zijn maar enkele van de mogelijkheden om te gaan naar Pegasus. Ontdek onze lijst met lijnen die nabij jouw bestemming passeren - Bus: 144, 160.

Op zoek naar alternatieve haltes of stations? Bekijk de volgende lijst met haltes en stations nabij Pegasus: Zeewolde Mast.

Je hoeft geen afzonderlijke bus- of treinapps meer te downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt om de beste lijnen en dienstregelingen te vinden. Méér dan 460 miljoen gebruikers van over de hele wereld, zoals in Zeewolde, bekroonden Moovit als de beste app voor het openbaar vervoer. Ontdek waarom we in de Google Play Store en Apple App Store als één van de beste OV-apps bekroond werden.

Pegasus, Zeewolde
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij Pegasus te komen met de app!