Hoe gaan naar Rue D'Ans in Ans via Bus of Trein?

Start
Einde
Zoeken

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Rue D'Ans?

De dichtstbijzijnde stations bij Rue D'Ans zijn:

  • Rocourt Centre Commercial is 163 meters verwijderd, 3 minuten wandelen.
  • Rocourt Rue De Lantin is 593 meters verwijderd, 8 minuten wandelen.
  • Rocourt Place Reine Astrid is 600 meters verwijderd, 8 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij Rue D'Ans?

Deze Buslijnen stoppen nabij Rue D'Ans: 70.

Welke Treinlijnen stoppen nabij Rue D'Ans?

Deze Treinlijnen stoppen nabij Rue D'Ans: LUIK-GUILLEMINS - BORGWORM, LUIK-GUILLEMINS - BRUSSEL-ZUID, LUIK-GUILLEMINS - QUIEVRAIN.

Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 3000 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Rue D'Ans in Ans

Hoe gaan naar Rue D'Ans in Ans, België?

Dat gaat eenvoudig met Moovit. Voer de straatnaam in en onze routevinder gaat op zoek naar de snelste manier om er te geraken! Niet zeker waar je wilt afstappen? Download de Moovit-app voor live routebeschrijvingen (om bijvoorbeeld naar Rue D'Ans te gaan), bekijk dienstroosters en ontvang geschatte aankomsttijden voor jouw favoriete Bus of Treinlijnen.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Rue D'Ans? Ontdek deze lijst met nabije stations voor jouw bestemming: Rocourt Centre Commercial; Rocourt Rue De Lantin; Rocourt Place Reine Astrid.

Je kan ook naar Rue D'Ans gaan viaBus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die een halte hebben in de buurt - Bus: 70; Trein: LUIK-GUILLEMINS - BORGWORM, LUIK-GUILLEMINS - BRUSSEL-ZUID, LUIK-GUILLEMINS - QUIEVRAIN.

Download de Moovit-app om de actuele dienstregeling en routes te bekijken die beschikbaar zijn in Ans Geen nood om een speciale bus- of treinapp te installeren om de tijden op te zoeken. Moovit is de enige alles-in-één OV-app die je helpt te gaan waar je naartoe wil.

We maken reizen met het openbaar vervoer naar Rue D'Ans eenvoudig, wat dan ook de reden is waarom méér dan 460 gebruikers in o.a. Ans Moovit vertrouwen als de beste OV-app.

Rue D'Ans, Ans
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij Rue D'Ans te komen met de app!