Hoe gaan naar Rue R.A.F. in Leuze-En-Hainaut via Trein?

Start
Einde
Zoeken

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Rue R.A.F.?

De dichtstbijzijnde stations bij Rue R.A.F. zijn:

  • Tourpes Route De Willaupuis, 29 is 694 meters verwijderd, 9 minuten wandelen.
  • Tourpes Place is 1032 meters verwijderd, 14 minuten wandelen.
  • Tourpes Bois Polard is 1074 meters verwijderd, 14 minuten wandelen.

Welke Treinlijnen stoppen nabij Rue R.A.F.?

Deze Treinlijnen stoppen nabij Rue R.A.F.: BRUSSELS AIRPORT - ZAVENTEM - DOORNIK, DOORNIK - BRUSSELS AIRPORT - ZAVENTEM, KORTRIJK - SINT-NIKLAAS, SINT-NIKLAAS - KORTRIJK.

Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 3000 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Rue R.A.F. in Leuze-En-Hainaut

Hoe gaan naar Rue R.A.F. in Leuze-En-Hainaut, België?

Dat gaat eenvoudig met Moovit. Voer de straatnaam in en onze routevinder gaat op zoek naar de snelste manier om er te geraken! Niet zeker waar je wilt afstappen? Download de Moovit-app voor live routebeschrijvingen (om bijvoorbeeld naar Rue R.A.F. te gaan), bekijk dienstroosters en ontvang geschatte aankomsttijden voor jouw favoriete Treinlijnen.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Rue R.A.F.? Ontdek deze lijst met nabije stations voor jouw bestemming: Tourpes Route De Willaupuis; Tourpes Place; Tourpes Bois Polard.

Je kan ook naar Rue R.A.F. gaan viaTrein. Dit zijn de lijnen en routes die een halte hebben in de buurt - Trein: BRUSSELS AIRPORT - ZAVENTEM - DOORNIK, DOORNIK - BRUSSELS AIRPORT - ZAVENTEM, KORTRIJK - SINT-NIKLAAS, SINT-NIKLAAS - KORTRIJK.

Download de Moovit-app om de actuele dienstregeling en routes te bekijken die beschikbaar zijn in Leuze-En-Hainaut Geen nood om een speciale bus- of treinapp te installeren om de tijden op te zoeken. Moovit is de enige alles-in-één OV-app die je helpt te gaan waar je naartoe wil.

We maken reizen met het openbaar vervoer naar Rue R.A.F. eenvoudig, wat dan ook de reden is waarom méér dan 460 gebruikers in o.a. Leuze-En-Hainaut Moovit vertrouwen als de beste OV-app.

Rue R.A.F., Leuze-En-Hainaut
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij Rue R.A.F. te komen met de app!