Hoe gaan naar Station Assen in Assen via Trein of Bus?

Start
Einde
Zoeken

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Station Assen?

De dichtstbijzijnde stations bij Station Assen zijn:

  • Assen, Station is 48 meters verwijderd, 1 minuten wandelen.
  • Assen is 160 meters verwijderd, 3 minuten wandelen.
  • Assen, Oostersingel is 543 meters verwijderd, 8 minuten wandelen.
  • Assen, Zuidhaege is 551 meters verwijderd, 8 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij Station Assen?

Deze Buslijnen stoppen nabij Station Assen: 20.

Welke Treinlijnen stoppen nabij Station Assen?

Deze Treinlijnen stoppen nabij Station Assen: INTERCITY, SPRINTER.

Station Assen, Assen, Netherlands De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 3000 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Station Assen in Assen

Op zoek naar een routebeschrijving naar Station Assen in Assen, Nederland? Jouw reis is net heel wat eenvoudiger geworden!

Download de Moovit-app om sneller routebeschrijvingen te vinden en de meest recente Trein of Busdienstregelingen naar Station Assen te vinden. Verkrijg actuele tijden voor alle routes die beschikbaar zijn met een realtime stap-per-stap routebeschrijving voor Station Assen.

De Moovit-app toont je daarnaast ook de dichtstbijzijnde haltes en stations voor jouw bestemming. kies van een lijst met haltes nabij Station Assen: Assen, Station; Assen; Assen, Oostersingel; Assen, Zuidhaege.

Ontdek alle Trein of Buslijnen die je kunt nemen om naar Station Assen te reizen. Hier vind je een lijst met enkele lijnen die nabij jouw bestemming passeren - Bus: 20; Trein: INTERCITY, SPRINTER.

Van plan om terug te keren van Station Assen, maar ken je de weg niet? Je kan jouw bestemming selecteren op onze online kaart en Moovit zal je de best mogelijke routes tonen om te gaan waar je naartoe wilt!

Moovit helpt je de snelste route en handigste vertrektijden te vinden. Geen nood om een bus- of treinapp te installeren om de dienstregeling te controleren. Moovit beschikt over alle OV-informatie die je nodig hebt. Dat is waarom we in de Google Play Store en Apple App Store als beste app voor het openbaar vervoer bekroond werden.

Station Assen, Assen
Station Assen, Assen Station Assen is het spoorwegstation te Assen (Drenthe) dat op 1 mei 1870 werd geopend. Het oorspronkelijke stationsgebouw is ontworpen door de architect Karel van Brederode en werd gebouwd in 1868. Het behoorde tot een vernieuwde versie van het standaardtype SS derde klasse (SS Hoogezand). Van 1905 tot 1947 was er ook personenvervoer over de spoorlijn naar Stadskanaal. Deze lijn is in 1977 opgebroken. Tussen 1949 en 1986 verzorgde Harmanni, een stadsautobusdienst uit Assen, stadsvervoer vanaf station Assen. Later werd dit vervoer overgenomen door de DVM. In april 1988 werd het stationsgebouw gesloopt en werd begonnen met de nieuwbouw, ontworpen door de architect Rob Steenhuis. Op 6 juni 1989 werd het nieuwe stationsgebouw in gebruik genomen. Het station heeft een bewaakte en onbewaakte fietsenstalling, een fietsverhuur en verhuur van OV-fietsen. Daarnaast heeft het station een bloemenverkoop en is er verkoop van eten en drinken. In 2009 werd de onbewaakte fietsenstalling vergroot, waardoor het probleem van verkeerd gestalde fietsen grotendeels is opgelost. Tussen dit station en station Vries-Zuidlaren bevindt zich een baanwachterswoning langs het spoor. Deze werd in 1869 gebouwd.
Hoe gaan naar Station Assen met het openbaar vervoer - Over de plek
De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij Station Assen te komen met de app!