Hoe gaan naar Station Culemborg in Culemborg via Bus, Trein of Sneltram?

Start
Einde
Zoeken
Coronavirus Updates
Alle wijzigingen in het openbaar vervoer als gevolg van het Coronavirus (COVID-19) worden bijgewerkt in de Moovit app.
Voor meer details Download de app
Alle wijzigingen in het openbaar vervoer als gevolg van het Coronavirus (COVID-19) worden in de app bijgewerkt.
Voor meer details QR-code scannen om de app te downloaden
Google Play badge AppStore badge

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Station Culemborg?

De dichtstbijzijnde stations bij Station Culemborg zijn:

  • Culemborg Guido Gezelleweg is 414 meters verwijderd, 6 minuten wandelen.
  • Culemborg Weidsteeg/Zandstraat is 755 meters verwijderd, 10 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij Station Culemborg?

Deze Buslijnen stoppen nabij Station Culemborg: 146.

Welke Treinlijnen stoppen nabij Station Culemborg?

Deze Treinlijnen stoppen nabij Station Culemborg: SPRINTER.

Station Culemborg, Culemborg, Netherlands De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
De populairste Urban Mobility App in Netherlands.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Station Culemborg in Culemborg

Vraag jij je af hoe je naar Station Culemborg geraakt in Culemborg, Nederland? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Station Culemborg te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Station Culemborg te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Station Culemborg? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Culemborg Guido Gezelleweg; Culemborg Weidsteeg/Zandstraat.

Je kan naar Station Culemborg reizen via Bus, Trein of Sneltram. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 146 Trein: SPRINTER

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Station Culemborg eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Station Culemborg gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 720 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Culemborg, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Station Culemborg, Culemborg
Station Culemborg, Culemborg Station Culemborg is een spoorwegstation aan de spoorlijn Utrecht - Boxtel (staatslijn H). Het station ligt in het zuiden van de Gelderse stad Culemborg, aan de rand van industrieterrein Pavijen. Het werd geopend op 1 november 1868. De sporen en perrons van station Culemborg bevinden zich op een talud. Dit heeft te maken met de Culemborgse spoorbrug over de Lek. Deze brug is vrij hoog aangelegd zodat er geen beweegbaar deel nodig was om het scheepvaartverkeer door te laten. Zonder talud zou de helling van de spoorbrug te steil zijn. Het oorspronkelijke stationsgebouw van het type SS vervanger 5e klasse werd in 1974 gesloopt. Het huidige stationsgebouw werd ontworpen door Cees Douma en bestaat uit twee verdiepingen - één op straat- en één op perronniveau. Beneden is een Stations Huiskamer (Voorheen Wizzl / Kiosk en daarvoor een stationshal met loketten), boven in de voormalige stationsrestauratie was van 2005 tot 2014 een kunstgalerie gevestigd. In 2014 is de streekomroep SRC (Stads Radio Culemborg) hier ingetrokken. Op het stationsplein bevindt zich een busstation, dat in 2015 gerenoveerd is. De grote kastanjeboom op het stationsplein is afkomstig van het voormalige emplacement waarvan het talud is afgegraven voor de huidige oostelijke parkeerplaats. Aan de westzijde is ook een parkeerplaats dat zich op spoorniveau op het voormalig emplacement bevindt. In de komende jaren worden verschillende projecten uitgevoerd om de spoorzone te renoveren en te verbeteren. Vanaf station Culemborg vertrekken de volgende treinseries:
Hoe gaan naar Station Culemborg met het openbaar vervoer - Over de plek
De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
Makkelijker om bij Station Culemborg te komen met de app!