Hoe gaan naar Station Culemborg in Culemborg via Bus of Trein

Start
Einde
Zoeken

Routeaanwijzingen naar Station Culemborg (Culemborg) met het openbaar vervoer

Klik op een route voor de geüploade dienstregeling, live aankomsten en stap voor stap routeaanwijzingen.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Hoe gaan naar Station Culemborg via de Bus

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van Maasbrug 175 min
Wandelen
Bus - 88
Bus - 77
Bus - 165165
Bus - 4242
Bus - 4646
Van Station Tiel 44 min
Bus - 4646
Van Tiel 53 min
Bus - 4646
Van Ziekenhuis Rivierenland 40 min
Bus - 4646
Van Rosmalen 175 min
Bus - 33
Bus - 121121
Bus - 400400
Bus - 146146

Hoe gaan naar Station Culemborg via de Trein

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van Station Tiel 20 min
Trein - SPRINTER
SPRINTER
Van Tiel 33 min
Wandelen
Trein - SPRINTER
SPRINTER
Van Ziekenhuis Rivierenland 31 min
Wandelen
Trein - SPRINTER
SPRINTER
Van Rosmalen 48 min
Wandelen
Trein - SPRINTER
SPRINTER
Trein - SPRINTER
SPRINTER

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Station Culemborg?

  • De dichtstbijzijnde stations bij Station Culemborg zijn:
    • Culemborg, Station is 15 meters verwijderd, 1 minuten wandelen
    • Culemborg, Stationssingel is 380 meters verwijderd, 6 minuten wandelen
    • Culemborg, Vicarystraat is 458 meters verwijderd, 7 minuten wandelen

Welke Treinlijnen stoppen nabij Station Culemborg?

Welke Buslijnen stoppen nabij Station Culemborg?

Ontvang wegbeschrijvingen vanaf je huidige locatie
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2600 steden in 85+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge
Voeg deze badje aan jouw website toe Klik om HTML te kopiëren

Op zoek naar een routebeschrijving naar Station Culemborg in Culemborg, Nederland? Jouw reis is net heel wat eenvoudiger geworden!

Download de Moovit-app om sneller routebeschrijvingen te vinden en de meest recente Bus of Treindienstregelingen naar Station Culemborg te vinden. Verkrijg actuele tijden voor alle routes die beschikbaar zijn met een realtime stap-per-stap routebeschrijving voor Station Culemborg.

De Moovit-app toont je daarnaast ook de dichtstbijzijnde haltes en stations voor jouw bestemming. kies van een lijst met haltes nabij Station Culemborg: Culemborg, Station; Culemborg, Stationssingel; Culemborg, Vicarystraat.

Ontdek alle Bus of Treinlijnen die je kunt nemen om naar Station Culemborg te reizen. Hier vind je een lijst met enkele lijnen die nabij jouw bestemming passeren - Trein: SPRINTER; Bus: 146, 46.

Van plan om terug te keren van Station Culemborg, maar ken je de weg niet? Je kan jouw bestemming selecteren op onze online kaart en Moovit zal je de best mogelijke routes tonen om te gaan waar je naartoe wilt!

Moovit helpt je de snelste route en handigste vertrektijden te vinden. Geen nood om een bus- of treinapp te installeren om de dienstregeling te controleren. Moovit beschikt over alle OV-informatie die je nodig hebt. Dat is waarom we in de Google Play Store en Apple App Store als beste app voor het openbaar vervoer bekroond werden.

Station Culemborg, Culemborg
Station Culemborg, Culemborg Station Culemborg is een spoorwegstation aan de spoorlijn Utrecht - 's-Hertogenbosch (Lijn H). Het station ligt in het zuiden van de Gelderse stad Culemborg, aan de rand van industrieterrein Pavijen. Het werd geopend op 1 november 1868. De sporen en perrons van station Culemborg bevinden zich op een talud. Dit heeft te maken met de Culemborgse spoorbrug over de Lek. Deze brug is vrij hoog aangelegd zodat er geen beweegbaar deel nodig was om het scheepvaartverkeer door te laten. Zonder talud zou de helling van de spoorbrug te steil zijn. Het oorspronkelijke stationsgebouw van het type SS vervanger 5e klasse werd in 1974 gesloopt. Het huidige stationsgebouw werd ontworpen door Cees Douma en bestaat uit twee verdiepingen - één op straat- en één op perronniveau. Beneden is een Stations Huiskamer (Voorheen Wizzl / Kiosk en daarvoor een stationshal met loketten), boven in de voormalige stationsrestauratie was van 2005 tot 2014 een kunstgalerie gevestigd. In 2014 is de streekomroep SRC (Stads Radio Culemborg) hier ingetrokken. Op het stationsplein bevindt zich een busstation, dat in 2015 gerenoveerd is. De grote kastanjeboom op het stationsplein is afkomstig van het voormalige emplacement waarvan het talud is afgegraven voor de huidige oostelijke parkeerplaats. Aan de westzijde is ook een parkeerplaats dat zich op spoorniveau op het voormalig emplacement bevindt. In de komende jaren worden verschillende projecten uitgevoerd om de spoorzone te renoveren en te verbeteren. Vanaf station Culemborg vertrekken de volgende treinseries:
Hoe gaan naar Station Culemborg met het openbaar vervoer - Over de plek

Dichstbijzijnde stations naar Station Culemborg in Culemborg

Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér