Hoe gaan naar Station Goes in Netherlands via Bus, Trein of Metro

Start
Einde
Zoeken

Routeaanwijzingen naar Station Goes (Netherlands) met het openbaar vervoer

Klik op een route voor de geüploade dienstregeling, live aankomsten en stap voor stap routeaanwijzingen.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Hoe gaan naar Station Goes via de Bus

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van Bergen op Zoom 130 min
Wandelen
Bus - 310310
Bus - 436436
Bus - 133133
Bus - 132132
Van Schroebrug, Middelburg 76 min
Wandelen
Bus - 5050
Bus - 2020
Van Spijkenisserbrug, Rotterdam 190 min
Wandelen
Bus - 101101
Bus - 104104
Bus - 133133
Bus - 132132
Van Hulst 99 min
Wandelen
Bus - 2020
Van Middelburg 79 min
Wandelen
Bus - 5050
Bus - 2020

Hoe gaan naar Station Goes via de Trein

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van Bergen op Zoom 38 min
Wandelen
Trein - INTERCITY
INTERCITY
Van Schroebrug, Middelburg 20 min
Trein - INTERCITY
INTERCITY
Van Middelburg 22 min
Wandelen
Trein - INTERCITY
INTERCITY

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Station Goes?

 • De dichtstbijzijnde stations bij Station Goes zijn:
  • Goes is 56 meters verwijderd, 1 minuten wandelen
  • Goes, Station is 75 meters verwijderd, 2 minuten wandelen
  • Goes, Fruitlaan is 408 meters verwijderd, 6 minuten wandelen
  • Goes, Van Hertumweg is 476 meters verwijderd, 7 minuten wandelen
  • Goes, Westwal (Centrum) is 485 meters verwijderd, 7 minuten wandelen

Welke Treinlijnen stoppen nabij Station Goes?

Welke Buslijnen stoppen nabij Station Goes?

Ontvang wegbeschrijvingen vanaf je huidige locatie
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2700 steden in 86+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge
Voeg deze badje aan jouw website toe Klik om HTML te kopiëren

Vraag jij je af hoe je naar Station Goes geraakt in Netherlands, Nederland? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Station Goes te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoe lang het duurt om naar Station Goes te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Station Goes? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Goes; Goes; Goes; Goes; Goes.

Je kan naar Station Goes reizen via Bus, Trein of Metro. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Trein: INTERCITY; Bus: 132, 20.

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Station Goes eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Station Goes gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 300 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Netherlands, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Station Goes
Station Goes Station Goes is een spoorwegstation aan de lijn Roosendaal - Vlissingen, de zogenaamde "Zeeuwse Lijn". Het station bevindt zich net ten zuiden van het stadscentrum van Goes. Sinds de opening van het station op 1 juli 1868 werd het stationsgebouw van het type SS 4e klasse meerdere malen uitgebreid, tot het in 1982 vervangen werd door een nieuw gebouw van de hand van architect Koen van der Gaast. De oorspronkelijke perronoverkapping werd echter behouden. Het eilandperron van station Goes kan vanuit de stationshal, die ten noorden van de sporen ligt, bereikt worden door middel van een voetgangerstunnel. Aan de westzijde van het perron is er tevens een overweg, die leidt naar het busstation. In 2002 werd de tunnel verlengd en van een tweede uitgang aan de zuidzijde van het station voorzien. Het spoor loopt dwars door de stad, op vaak geringe afstand van woonwijken. Vanwege de grote overlast die omwonenden van met name het goederenvervoer hebben, was het plan om het spoor tussen de Buys Ballotstraat en de van Hertumweg verdiept aan te leggen. Omdat de kosten (geschat op ruim €40 miljoen) volgens de studies niet opwegen tegen de geringe vermindering van de geluidsoverlast is deze optie geschrapt. Een definitieve oplossing voor de hinder voor aan het spoor wonende mensen is er zodoende nog steeds niet. Het loket is sinds 9 december 2012 gesloten. Er zijn op het station kaartjesautomaten en een kiosk te vinden. Even ten westen van het NS-station is het station en depot van de Stoomtrein Goes - Borsele gevestigd. Deze organisatie onderhoudt met vrijwilligers een toeristische stoomtreindienst naar Hoedekenskerke.
Hoe gaan naar Station Goes met het openbaar vervoer - Over de plek
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér