Hoe gaan naar Station Heerlen in Heerlen via Bus of Trein

Start
Einde
Zoeken

Routeaanwijzingen naar Station Heerlen (Heerlen) met het openbaar vervoer

Klik op een route voor de geüploade dienstregeling, live aankomsten en stap voor stap routeaanwijzingen.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Hoe gaan naar Station Heerlen via de Trein

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van Hubertusschool 75 min
Wandelen
Trein - INTERCITY
INTERCITY
Van Café - Cafetaria Aod Maerum 84 min
Wandelen
Trein - INTERCITY
INTERCITY
Van Poortereind 74 min
Wandelen
Trein - INTERCITY
INTERCITY
Van Musschenberg 70 min
Wandelen
Trein - INTERCITY
INTERCITY
Van Winkelcentrum Donderberg 65 min
Wandelen
Trein - INTERCITY
INTERCITY
Trein - STOPTREIN S3STOPTREIN S3

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Station Heerlen?

  • De dichtstbijzijnde stations bij Station Heerlen zijn:
    • Heerlen is 132 meters verwijderd, 2 minuten wandelen
    • Heerlen, Theater is 563 meters verwijderd, 8 minuten wandelen
    • Heerlen, Stadsschouwburg is 592 meters verwijderd, 9 minuten wandelen

Welke Treinlijnen stoppen nabij Station Heerlen?

Welke Buslijnen stoppen nabij Station Heerlen?

Ontvang wegbeschrijvingen vanaf je huidige locatie
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2700 steden in 86+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge
Voeg deze badje aan jouw website toe Klik om HTML te kopiëren

Vraag jij je af hoe je naar Station Heerlen geraakt in Heerlen, Nederland? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Station Heerlen te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoe lang het duurt om naar Station Heerlen te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Station Heerlen? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Heerlen; Heerlen, Theater; Heerlen, Stadsschouwburg.

Je kan naar Station Heerlen reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Trein: INTERCITY, STOPTREIN S3; Bus: 20.

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Station Heerlen eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Station Heerlen gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 300 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Heerlen, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Station Heerlen, Heerlen
Station Heerlen, Heerlen Station Heerlen is sinds 1 januari 1896 het spoorwegstation van Heerlen. Op die dag werd de door Henri Sarolea gebouwde spoorlijn Herzogenrath – Sittard officieel in gebruik genomen. Lang was het het enige station binnen de gemeentegrenzen, maar sinds 1982 valt door een gemeentelijke herindeling ook het station van Hoensbroek binnen de grenzen van Heerlen. In 2007 werd aan de lijn richting Landgraaf het station de Kissel in gebruik genomen, in 2010 gevolgd door station Heerlen Woonboulevard aan de lijn naar Maastricht. Hierdoor kent de gemeente nu vier stations. Station Heerlen was tot de sluiting van de mijn Oranje-Nassau I een belangrijk vervoersknooppunt in de Oostelijke Mijnstreek. Het oude station van Heerlen lag direct naast deze steenkolenmijn. In 1985 is het oude stationsgebouw gesloopt en is er een nieuw stationsgebouw voor in de plaats gekomen. Inmiddels is dat gebouw ook alweer gesloopt om plaats te maken voor het nieuwbouwproject Maankwartier. Dit project omvat de herinrichting van het voormalige mijnterrein, CBS-terrein en stationsomgeving.
Hoe gaan naar Station Heerlen met het openbaar vervoer - Over de plek
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér