Hoe gaan naar Station Meppel in Meppel via Trein of Bus?

Start
Einde
Zoeken
Station Meppel, Meppel, Netherlands De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia

Routeaanwijzingen naar Station Meppel (Meppel) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Station Meppel komen - Bus: 40; Trein: INTERCITY, SPRINTER.

Hoe gaan naar Station Meppel via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van Station Harderwijk 173 min
Bus - 103103
Bus - 100100
Bus - 11
Bus - 4040
Van De Scheg 174 min
Bus - 55
Bus - 161161
Bus - 4040
Van Isala 45 min
Bus - 4040
Van Zwolle 64 min
Wandelen
Bus - 4040
Van Batavia Stad Fashion Outlet 187 min
Bus - 33
Bus - 140140
Bus - 641641
Bus - 4040

Hoe gaan naar Station Meppel via de Trein?

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van Station Harderwijk 60 min
Trein - SPRINTER
SPRINTER
Trein - INTERCITY
INTERCITY
Van De Scheg 83 min
Trein - SPRINTER
SPRINTER
Trein - INTERCITY
INTERCITY
Trein - SPRINTER
SPRINTER
Van Isala 60 min
Wandelen
Trein - INTERCITY
INTERCITY
Van Zwolle 33 min
Wandelen
Trein - INTERCITY
INTERCITY
Van Batavia Stad Fashion Outlet 118 min
Wandelen
Trein - SPRINTER
SPRINTER
Trein - INTERCITY
INTERCITY

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Station Meppel?

De dichtstbijzijnde stations bij Station Meppel zijn:

  • Meppel, Station is 65 meters verwijderd, 2 minuten wandelen.
  • Meppel, Leonard Springerlaan is 431 meters verwijderd, 6 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij Station Meppel?

Deze Buslijnen stoppen nabij Station Meppel: 40.

Welke Treinlijnen stoppen nabij Station Meppel?

Deze Treinlijnen stoppen nabij Station Meppel: INTERCITY, SPRINTER.

Station Meppel, Meppel, Netherlands De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 3000 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Station Meppel in Meppel

Vraag jij je af hoe je naar Station Meppel geraakt in Meppel, Nederland? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Station Meppel te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Station Meppel te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Station Meppel? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Meppel, Station; Meppel, Leonard Springerlaan.

Je kan naar Station Meppel reizen via Trein of Bus. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 40; Trein: INTERCITY, SPRINTER.

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Station Meppel eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Station Meppel gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 460 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Meppel, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Station Meppel, Meppel
Station Meppel, Meppel Station Meppel is het spoorwegstation in de Nederlandse stad Meppel. Het werd in gebruik genomen op 1 oktober 1867 met de opening van de spoorlijn Zwolle – Meppel. Dit was een deel van de in 1865-1868 door de Staat der Nederlanden aangelegde staatslijn A, van Arnhem naar Leeuwarden. In 1868 kwam ook de verbinding Meppel – Heerenveen – Leeuwarden gereed, waarmee de Friese hoofdstad een rechtstreekse spoorverbinding met de rest van het land kreeg. In 1870 kwam ook de verbinding Meppel – Hoogeveen – Assen – Groningen gereed, waarmee zowel Drenthe, Groningen als Friesland via Meppel met Zwolle waren verbonden. Sindsdien zijn deze verbindingen de belangrijkste schakels geweest in het treinverkeer van en naar het noorden van Nederland. Aan het station van Meppel is in de loop der jaren weinig gewijzigd, zodat het nog grotendeels in oorspronkelijke staat verkeert. Het spoorwegstation van Meppel, gebouwd in 1865, is een van de Standaardstations van de Staatsspoorwegen. Het is van de vernieuwde uitvoering derde klasse, waartoe ook station Zuidbroek (uit hetzelfde jaar) behoort. Het station heeft een aantal voorzieningen, zoals vijf kaartjesautomaten, een kiosk (sinds 2011 zonder loketfunctie), een fietsenwinkel (met mogelijkheid tot bewaakte stalling) en een grote onbewaakte fietsenstalling (opgeleverd april 2011). De perronsporen zijn overdekt en voorzien van een overdekte wachtruimte met versnaperingenautomatiek. Direct naast het station bevindt zich het busstation. De reguliere treinenloop, ook van treinen die Meppel voorbijrijden, speelt zich af langs het eilandperron (spoor 2 en 3). Sinds 29 april 2013 rijdt op weekdagen overdag een sprinterdienst tussen Meppel en Leeuwarden. Deze maakt gebruik van spoor 1 op het zijperron, dat hiervoor verhoogd is.In 2016 werd het stationsgebouw in de originele geel-bruine kleurstelling hersteld, na jarenlang volledig wit te zijn geweest.
Hoe gaan naar Station Meppel met het openbaar vervoer - Over de plek
De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij Station Meppel te komen met de app!