Hoe gaan naar TUI in Belgique via Trein of Bus

Start
Einde
Zoeken

Routeaanwijzingen naar TUI (Belgique) met het openbaar vervoer

Klik op een route voor de geüploade dienstregeling, live aankomsten en stap voor stap routeaanwijzingen.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Vragen & antwoorden

Welke Buslijnen stoppen nabij TUI?

Ontvang wegbeschrijvingen vanaf je huidige locatie
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2600 steden in 85+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge
Voeg deze badje aan jouw website toe Klik om HTML te kopiëren

Vraag jij je af hoe je naar TUI geraakt in Belgique, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar TUI te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoe lang het duurt om naar TUI te gaan.

Je kan naar TUI reizen via Trein of Bus. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Trein: CHARLEROI-ZUID - BRUSSELS AIRPORT - ZAVENTEM, DINANT - BRUSSELS AIRPORT - ZAVENTEM, QUEVY - BRUSSELS AIRPORT - ZAVENTEM; Bus: 272, 471, 659, 820, 821.

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar TUI eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar TUI gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 250 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Belgique, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

TUI
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér