Hoe gaan naar Trintelen in Gulpen-Wittem via Bus of Trein?

Start
Einde
Zoeken

Vragen & antwoorden

Welke Buslijnen stoppen nabij Trintelen?

Deze Buslijnen stoppen nabij Trintelen: 55.

Trintelen, Gulpen-Wittem, Netherlands De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 3000 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Trintelen in Gulpen-Wittem

Op zoek naar een routebeschrijving naar Trintelen in Gulpen-Wittem, Nederland?

Naar Trintelen reizen werd juist een stuk eenvoudiger dankzij Moovit. Ontvang een routebeschrijving en vind de dichtstbijzijnde haltes met behulp van de mobiele Moovit-app of Moovit-webapplicatie.

Bus of Trein en andere opties zijn relevante alternatieven van het openbaar vervoer om jouw bestemming te bereiken. De volgende OV-lijnen beschikken over een route die nabij Trintelen passeren - Bus: 55.

Wil jij een specifieke busapp downloaden om te zien wanneer de volgende bus komt? En een andere app voor de trein? Met Moovit heb je alle opties met het OV binnen handbereik dankzij één app.

Moovit voorziet je van een snelle routebeschrijving naar Trintelen, met een actuele dienstregeling. Download onze app voor een live stap-per-stap routebeschrijving, realtime rittijdschatting en om na te gaan welke OV-lijn je het snelt naar Trintelen brengt. Download Moovit om te zien waarom we in de Google Play Store en Apple App Store bekroond werden als beste vervoerapp.

Trintelen, Gulpen-Wittem
Trintelen, Gulpen-Wittem Trintelen (Limburgs: Dringsele) is een gehucht dat gelegen is in de Zuid-Limburgse gemeente Gulpen-Wittem (Nederland). Het gehucht valt kadastraal en praktisch gezien onder het dorp Eys. Evenals Eys behoorde Trintelen tot 1 januari 1999 bij de gemeente Wittem. Er wonen ongeveer 145 mensen (in 2013).
Hoe gaan naar Trintelen met het openbaar vervoer - Over de plek
De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij Trintelen te komen met de app!