Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Rimmilä paikassa Kalvola kulkuvälineellä bussi?

Näytä Rimmilä, Kalvola, kartalla

Reittiohjeet määränpäähän Rimmilä Kalvola joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Rimmilä ohi

 • BussiBussi: 

Miten päästä kohteeseen Rimmilä joukkovälineellä bussi?

Klikkaa bussi -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Bussi-asemat lähellä kohdetta Rimmilä, Kalvola

 • Rimmilä I,5 min kävely,

Bussi-linjat kohteeseen Rimmilä, Kalvola

 • 551,Iittala,
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Rimmilä?

  Lähimmät asemat kohteeseen Rimmilä ovat:

  • Rimmilä I on 336 metriä päässä, 5 min kävelymatka.
 • Mitkä bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Rimmilä?

  Nämä bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Rimmilä: 551

 • Mikä on lähin bussi pysäkki kohteeseen Rimmilä kaupungissa Kalvola?

  Lähin bussi pysäkki paikkaan Rimmilä kaupungissa Kalvola on Rimmilä I. Se on 5 min kävelymatkan päässä.

Näytä Rimmilä, Kalvola, kartalla

Suosituin kaupunkiliikkumissovellus kaupungissa Kalvola.
Kaikki paikalliset matkustusvaihtoehdot yhdessä sovelluksessa

Joukkoliikenne kohteeseen Rimmilä, Kalvola

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Rimmilä kaupungissa Kalvola, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Rimmilä vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Rimmilä.

Etsitkö kohteen Rimmilä lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Rimmilä I.

Bussi:

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Rimmilä helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Rimmilä matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Kalvola, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Rimmilä Osoite: {{Street}} katu kaupungissa Kalvola

Rimmilä, Kalvola

Kierrä paikkaa Kalvola julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Kalvola ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Kalvola.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Kalvola , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Kalvola tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Kalvola? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Kalvola julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Kalvola sekä kaikki bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Kalvola on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Vekka Group Oy, Lehdon Liikenne Oy, Pekolan Liikenne Oy, Mikkolan Liikenne Oy, Valkeakosken Liikenne Oy, Länsilinjat Oy, Tilausliikenne Ali-Vehmas Ay ja Taksipalvelu Mutta Oy

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Rimmilä, Kalvola

Bussi-linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Rimmilä, Kalvola

Helpompi päästä kohteeseen Rimmilä