Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Hakolan marjatila paikassa Janakkala kulkuvälineellä bussi?

Näytä Hakolan marjatila, Janakkala, kartalla

Reittiohjeet määränpäähän Hakolan marjatila Janakkala joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Hakolan marjatila ohi

 • BussiBussi: 

Miten päästä kohteeseen Hakolan marjatila joukkovälineellä bussi?

Klikkaa bussi -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Bussi-asemat lähellä kohdetta Hakolan marjatila, Janakkala

 • Piilokivi I,9 min kävely,

Bussi-linjat kohteeseen Hakolan marjatila, Janakkala

 • 271,Turenki Linja-Autoasema,
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Hakolan marjatila?

  Lähimmät asemat kohteeseen Hakolan marjatila ovat:

  • Piilokivi I on 591 metriä päässä, 9 min kävelymatka.
 • Mitkä bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Hakolan marjatila?

  Nämä bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Hakolan marjatila: 151, 271.

 • Mikä on lähin bussi pysäkki kohteeseen Hakolan marjatila kaupungissa Janakkala?

  Lähin bussi pysäkki paikkaan Hakolan marjatila kaupungissa Janakkala on Piilokivi I. Se on 9 min kävelymatkan päässä.

Näytä Hakolan marjatila, Janakkala, kartalla

Suosituin kaupunkiliikkumissovellus kaupungissa Janakkala.
Kaikki paikalliset matkustusvaihtoehdot yhdessä sovelluksessa

Joukkoliikenne kohteeseen Hakolan marjatila, Janakkala

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Hakolan marjatila kaupungissa Janakkala, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Hakolan marjatila vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Hakolan marjatila.

Etsitkö kohteen Hakolan marjatila lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Piilokivi I.

Bussi:

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Hakolan marjatila helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Hakolan marjatila matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Janakkala, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Sijainti: Janakkala, Hämeenlinna

Hakolan marjatila, Janakkala

Kierrä paikkaa Janakkala julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Janakkala ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Janakkala.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Janakkala , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Janakkala tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Janakkala? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Janakkala julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Janakkala sekä kaikki bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Janakkala on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Vekka Group Oy, Lehdon Liikenne Oy, Pekolan Liikenne Oy, Mikkolan Liikenne Oy, Valkeakosken Liikenne Oy, Länsilinjat Oy, Tilausliikenne Ali-Vehmas Ay ja Taksipalvelu Mutta Oy

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Hakolan marjatila, Janakkala

Bussi-linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Hakolan marjatila, Janakkala

Helpompi päästä kohteeseen Hakolan marjatila