Cum să ajungi la Campus Universitatea De Știinte Agronomice Și Medicină Veterinară București în Bucuresti folosind Autobuz, Metrou sau Tramvai?

Start
Termină
Caută
Actualizări Coronavirus
Toate schimbările în transportul public cauzate de Coronavirus (COVID-19) sunt actualizate în aplicația Moovit.
Pentru mai multe detalii, descărcaţi aplicaţia
Toate schimbările în transportul public cauzate de Coronavirus (COVID-19) sunt actualizate în aplicație.
Pentru mai multe detalii, Scanaţi codul QR pentru a descărca aplicația
Google Play badge AppStore badge

Directions to Campus Universitatea De Știinte Agronomice Și Medicină Veterinară București (Bucuresti) with public transportation

Următoarele linii de tranzit au rute care ajung aproape de Campus Universitatea De Știinte Agronomice Și Medicină Veterinară București

Întrebări și Răspunsuri

Care sunt cele mai apropiate stații de Campus Universitatea De Știinte Agronomice Și Medicină Veterinară București?

Cele mai apropiate stații de Campus Universitatea De Știinte Agronomice Și Medicină Veterinară București sunt:

  • Universitatea Româno - Americană este la 501 metri distanță, 7 min de mers pe jos.
  • Agronomie este la 560 metri distanță, 8 min de mers pe jos.
  • Sandu Aldea este la 943 metri distanță, 13 min de mers pe jos.
  • Mănăstirea Cașin este la 1018 metri distanță, 14 min de mers pe jos.

Care linie de Autobuz oprește în apropiere de Campus Universitatea De Știinte Agronomice Și Medicină Veterinară București?

Aceste linii de Autobuz opresc în apropiere de Campus Universitatea De Știinte Agronomice Și Medicină Veterinară București: 105, 300, 335.

Care linie de Metrou oprește în apropiere de Campus Universitatea De Știinte Agronomice Și Medicină Veterinară București?

Aceste linii de Metrou opresc în apropiere de Campus Universitatea De Știinte Agronomice Și Medicină Veterinară București: M2, M4.

Care linie de Tramvai oprește în apropiere de Campus Universitatea De Știinte Agronomice Și Medicină Veterinară București?

Aceste linii de Tramvai opresc în apropiere de Campus Universitatea De Știinte Agronomice Și Medicină Veterinară București: 41.

Cea mai populară aplicaţie de mobilitate urbană din București.
Toate opţiunile de mobilitate locală într-o singură aplicaţie
Google Play badge AppStore badge

Transport public către Campus Universitatea De Știinte Agronomice Și Medicină Veterinară București în Bucuresti

Te întrebi cum să ajungi la Campus Universitatea De Știinte Agronomice Și Medicină Veterinară București în Bucuresti, România? Moovit te ajută cu cea mai bună rută către Campus Universitatea De Știinte Agronomice Și Medicină Veterinară București cu direcții pas cu pas din cea mai apropiată stație de transport public.

Moovit oferă hărți gratuite și direcții live pentru a naviga prin oraș. Vezi orare, rute și află cât va dura să ajungi la Campus Universitatea De Știinte Agronomice Și Medicină Veterinară București în timp real.

Cauți cea mai apropiată stație de Campus Universitatea De Știinte Agronomice Și Medicină Veterinară București? Caută în aceasta listă cu stații pe cea mai apropiată de destinație: Universitatea Româno - Americană; Agronomie; Sandu Aldea; Mănăstirea Cașin.

Poți ajunge la Campus Universitatea De Știinte Agronomice Și Medicină Veterinară București cu Autobuz, Metrou sau Tramvai. Acestea sunt liniile și rutele care au stații în apropiere - Autobuz: 105, 300, 335 Metrou: M2, M4 Tramvai: 41

Vrei să vezi altă rută care te duce la destinație mai devreme? Moovit te ajută să găsești rute sau ore alternative. Obține direcții de la și către Campus Universitatea De Știinte Agronomice Și Medicină Veterinară București cu ușurință din aplicația sau site-ul Moovit.

Facem călătoritul către Campus Universitatea De Știinte Agronomice Și Medicină Veterinară București mai ușor acesta fiind motivul de ce peste 720 milioane de utilizatori, inclusiv utilizatorii din Bucuresti, au încredere în Moovit ca cea mai bună aplicație de transport public. Nu ai nevoie să descarci aplicație individuală pentru autobuz sau tren, Moovit fiind aplicația all-in-one de transport public care te ajută să găsești cel mai rapid drum către destinație.

Campus Universitatea De Știinte Agronomice Și Medicină Veterinară București, Bucuresti
Este mai ușor să ajungi la Campus Universitatea De Știinte Agronomice Și Medi… folosind aplicația!