Cum să ajungi la Periș în Sector 2, București folosind Autobuz, Metrou, Tramvai sau Troleibuz

Start
Termină
Caută

Întrebări și Răspunsuri

Care sunt cele mai apropiate stații de Periș?

  • Cel mai apropiate stații de Periș sunt:
    • Cornișor este la 340 metri distanță, 5 min de mers pe jos

Care linie de Tramvai oprește în apropiere de Periș?

Care linie de Metrou oprește în apropiere de Periș?

Care linie de Autobuz oprește în apropiere de Periș?

Obține direcții din locația curentă
Moovit este aplicația de trasnport public #1Aplicația de transport public.
Conține suport pentru 2700+ de orașe din peste 86 de țări
Google Play badge AppStore badge

Vezi toate rutele care opresc la Periș în Sector 2, București, România.

Nu cauți Periș? Vrei sa găsești cele mai apropiate stații de Autobuz, Metrou, Tramvai sau Troleibuz din apropiere? Selectează altă stație de pe hartă pentru a găsi stația de autobuz, tren, din altă stație din Sector 2, București.

Vrei sa știi stațiile cele mai apropiate de tine? Găsește stațiile de Autobuz, Metrou, Tramvai sau Troleibuz cele mai apropiate de tine descărcând Aplicația Moovit. Cu aplicația noastră poti sa găsești cea mai apropiată stație de tren sau autobuz, sa falsuri rute alternative și orare pentru a ajunge la Periș.

Cauți o stație specifică aproape de destinația ta? Găsește cea mai apropiată stație și stațiile alternative în apropiere de Periș cu Moovit. Selectează din lista de rute alternative pentru Periș: Cornișor.

Găsește alte alternative relevante de transport public precum rute de Autobuz, Metrou, Tramvai sau Troleibuz pentru a ajunge la destinație. Următoarele opțiuni de transport au rute care trec prin apropiere de Periș - Tramvai: 21; Metrou: M1; Autobuz: 153, 682.

Să ajungi la Periș a devenit mai ușor cu Moovit. Nu ai nevoie de o aplicație individuală pentru autobuz ori tren. Moovit are toate informațiile de transport public necesare. De aceea Google Play Store și Apple App Store au selectat Moovit drept una dintre cele mai bune aplicații de transport public și de aceea 300 milioane de utilizatori, incluzând utilizatorii din Sector 2, București!

Periș, Sector 2, București
Moovit - Aplicația ta de transport pentru Android și iOS
Moovit Ore de sosire în timp real, Orare, Hărți și altele