Cum să ajungi la Strada Fortului și Strada Înclinată în Clinceni folosind Autobuz sau Troleibuz

Start
Termină
Caută

Întrebări și Răspunsuri

Care sunt cele mai apropiate stații de Strada Fortului și Strada Înclinată?

  • Cel mai apropiate stații de Strada Fortului și Strada Înclinată sunt:
    • Cernei este la 1110 metri distanță, 15 min de mers pe jos
    • Radului este la 1123 metri distanță, 15 min de mers pe jos

Care linie de Autobuz oprește în apropiere de Strada Fortului și Strada Înclinată?

Obține direcții din locația curentă
Moovit este aplicația de trasnport public #1Aplicația de transport public.
Conține suport pentru 2700+ de orașe din peste 86 de țări
Google Play badge AppStore badge

Cum să ajungi la Strada Fortului și Strada Înclinată a devenit mult mai ușor cu Moovit. Obține direcțiile și găsește cea mai apropiată oprire cu Aplicația Mobilă Moovit sau Aplicația Web Moovit. Cauți o stație de transport public apropiată de destinația ta? Verifică alternativele acestea: Cernei; Radului.

Nu-ți poți aminti numele intersecției pe care o căutai? Tastează ambele adrese și Moovit va găsi cele mai bune rute disponibile și orare pentru a ajunge la destinație.

Ai un tip de transport public preferat? Autobuz sau Troleibuz sunt metodele de transport public relevante folosite pentru anajunge la destinația ta. Următoarele opțiuni de transport au rute care opresc în apropriere de Strada Fortului și Strada Înclinată - Autobuz: 408.

Nu ai idee unde să cobori pe parcursul rutei? Descarcă Aplicația Moovit pentru a orbite ultimele orare, direcții live pas cu pas, timp live estimat de sosire și vezi unde pe hartă este cea mai bună strada pentru ajungerea la Strada Fortului și Strada Înclinată.

Nu e nevoie de o aplicație de transport separată pentru autobuze ori trenuri. Moovit îți oferă toate informațiile de transport public necesare pentru a ajunge la Clinceni într-o singură aplicație. De ceea Google Play Store și Apple App Store au votat Moovit drept una dintre cele mai bune aplicație de transport public.

Strada Fortului și Strada Înclinată, Clinceni
Moovit - Aplicația ta de transport pentru Android și iOS
Moovit Ore de sosire în timp real, Orare, Hărți și altele