Kako doći do Dren u Zemun pomoću Autobus, Železnica ili Light Rail železnica?

Početak
Kraj
Pretraga

Pitanja i odgovori

Koje su stanice najbliže Dren?

Stanice najbliže Dren su:

  • Tošin Bunar je 379 metara daleko, 5 min. pešačenja.

Koji Autobus staje u blizini Dren?

Ove linje Autobus staju u blizini Dren: 601, 72.

Koji Železnica staje u blizini Dren?

Ove linje Železnica staju u blizini Dren: BG:VOZ1.

Moovit je svetska #1 aplikacija za javni prevoz.
Podržava preko 3000 gradova u 92+ zemalja širom sveta!
Google Play badge AppStore badge

Gradski prevoz do Dren u gradu Zemun

Pitaš se kako da dođeš do Dren u graduZemun, Srbija? Moovit ti pomaže da dođeš do Dren sa korak-po-korak smernicama od najbližeg stajališta gradskog prevoza.

Moovit pruža besplatne mape i uživo smernice koje ti pomažu da se krećeš kroz grad. Pogledaj planirana vremena vožnje, trase, redove vožnje, i otkrićeš koliko dugo će ti trebati da dođeš do Dren u realnom vremenu.

Tražiš najbližu stanicu ili stajalište od Dren? Pogledaj ovu listu najbližih stajališta do tvoje destinacije: Tošin Bunar.

Možeš doći do Dren korišćenjem Autobus, Železnica ili Light Rail železnica. Ovo su linije i trase koje imaju stajališta u blizini - Autobus: 601, 72; Železnica: BG:VOZ1.

Želiš da pregledaš ako postoji neka druga trasa koja će te odvesti tamo, ali ranije? Moovit ti pomaže da pronađeš alternativne trase ili vremena. Preuzmi smernice od i smernice do Dren jednostavno putem Moovit aplikacije ili web sajta.

Mi pojednostavljujemo vožnje do Dren, a to je razlog zašto više od 460, uključujući korisnike u gradu Zemun, veruju da je Moovit najbolja aplikacija za gradski prevoz. Nije potrebno da preuzimaš individualne aplikacije za autobus ili voz. Moovit je aplikacija koja podržava sve tipove prevoza, i pomaže ti da nađeš najbolje vremen autobusa ili voza koje je dostupno.

Dren, Zemun
Moovit - Vaša aplikacija za lokalni prevoz za Android i iOS
Moovit Lakše dođi do Dren sa aplikacijom!