Kako doći do Teslina u Pančevo pomoću Autobus, Light Rail železnica ili Trolejbus

Početak
Kraj
Pretraga

Smernice do Teslina (Pančevo) korišćenjem gradskog prevoza.

Pritisni na trasu da dobiješ ažuriran red vožnje, uživo dolaske i korak-po-korak smernice.

Kliknite na rutu da dobijete najnoviji red vožnje

Pitanja i odgovori

Koje su stanice najbliže Teslina?

  • Stanice najbliže Teslina su:
    • Omladinska je 248 metara daleko, 4 min. pešačenja
    • Veliko Selo /Ulaz/ je 470 metara daleko, 6 min. pešačenja

Koji Autobus staje u blizini Teslina?

Preuzmite smernice od vaše trenutne lokacije
Moovit je svetska #1 aplikacija za javni prevoz.
Podržava preko 2600 gradova u 85+ zemalja širom sveta!
Google Play badge AppStore badge

Pogledaj sve trase koje staju na Teslina stajalištu u gradu Pančevo, Srbija.

Ne tražiš stajalište Teslina? Želiš da pronađeš najbliže Autobus, Light Rail železnica ili Trolejbus stajalište oko sebe? Izaberi drugo stajalište ili stanicu sa naše mape da pregledaš bus, voz ili drugo stajalište u gradu Pančevo koje ti je najbliže.

Želiš da znaš koja su stajališta najbliža trenutno? Pronađi Autobus, Light Rail železnica ili Trolejbus stajališta najbliža tebi tako što ćeš preuzeti Movit aplikaciju. Sa našom aplikacijom možeš pronaći nakbliže autobusko, vozno stajalište, ili naći alternativne trase i vremena vožnje koje će te dovesti do Teslina stajališta.

Tražiš specifičnu stanicu koja ti je u blizini? Pregledaj najbliža stajališta ili alternative koje su blizu Teslina stajališta sa Moovitom. Izaberi iz liste alternativnih stajališta za stajalište Teslina: Omladinska; Veliko Selo /Ulaz/.

Pronađi sve relevantne alternative prevoza kao što su Autobus, Light Rail železnica ili Trolejbus trase, koje će te odvesti do odredišta. Sledeće opcije imaju trase koje prolaze u blizini Teslina stajališta - Autobus: 202.

Kako doći do Teslina je upravo postalo mnogo jednostavnije sa Moovitom. Ne treba ti posebna aplikacija za autobus da pogledaš red vožnje a posebna za vozove. Moovit ima sve informacije o javnom prevozu u jednoj jedinstvenoj i besplatnoj aplikaciji. To je jedan od razloga žašto su Google Plej prodavnica i Apple prodavnica aplikacija izabrali baš nas kao jednu od najboljih aplikacija koje postoje i zašto preko 250 miliona korisnika, uključujući korisnike u gradu Pančevo, veruje Moovitu za svoje potrebe kretanja kroz grad!

Teslina, Pančevo

Najbliža stajališta adresi Teslina u gradu Pančevo

Moovit - Vaša aplikacija za lokalni prevoz za Android i iOS
Moovit Uživo vreme, planirana vremena polazaka, mape, i još toga