Kako doći do The Capital Plaza u Podgorica pomoću Autobus?

Početak
Kraj
Pretraga

Pitanja i odgovori

Koje su stanice najbliže The Capital Plaza?

Stanice najbliže The Capital Plaza su:

  • Kbc je 334 metara daleko, 5 min. pešačenja.
  • Dječija Bolnica je 343 metara daleko, 5 min. pešačenja.
  • Capital Plaza je 477 metara daleko, 7 min. pešačenja.

Koji Autobus staje u blizini The Capital Plaza?

Ove linje Autobus staju u blizini The Capital Plaza: 10 A, 4, 5, 8.

Moovit je svetska #1 aplikacija za javni prevoz.
Podržava preko 2800 gradova u 92+ zemalja širom sveta!
Google Play badge AppStore badge

Gradski prevoz do The Capital Plaza u gradu Podgorica

Pitaš se kako da dođeš do The Capital Plaza u graduPodgorica, Crna Gora? Moovit ti pomaže da dođeš do The Capital Plaza sa korak-po-korak smernicama od najbližeg stajališta gradskog prevoza.

Moovit pruža besplatne mape i uživo smernice koje ti pomažu da se krećeš kroz grad. Pogledaj planirana vremena vožnje, trase, redove vožnje, i otkrićeš koliko dugo će ti trebati da dođeš do The Capital Plaza u realnom vremenu.

Tražiš najbližu stanicu ili stajalište od The Capital Plaza? Pogledaj ovu listu najbližih stajališta do tvoje destinacije: Kbc; Dječija Bolnica; Capital Plaza.

Možeš doći do The Capital Plaza korišćenjem Autobus. Ovo su linije i trase koje imaju stajališta u blizini - Autobus: 10 A, 4, 5, 8.

Želiš da pregledaš ako postoji neka druga trasa koja će te odvesti tamo, ali ranije? Moovit ti pomaže da pronađeš alternativne trase ili vremena. Preuzmi smernice od i smernice do The Capital Plaza jednostavno putem Moovit aplikacije ili web sajta.

Mi pojednostavljujemo vožnje do The Capital Plaza, a to je razlog zašto više od 460, uključujući korisnike u gradu Podgorica, veruju da je Moovit najbolja aplikacija za gradski prevoz. Nije potrebno da preuzimaš individualne aplikacije za autobus ili voz. Moovit je aplikacija koja podržava sve tipove prevoza, i pomaže ti da nađeš najbolje vremen autobusa ili voza koje je dostupno.

The Capital Plaza, Podgorica
Moovit - Vaša aplikacija za lokalni prevoz za Android i iOS
Moovit Lakše dođi do The Capital Plaza sa aplikacijom!