Vägbeskrivningar till Gillingebanan i Vallentuna med Buss, Tunnelbana eller Tåg

Start
Slut
Sök

Vägbeskrivning till Gillingebanan Vallentuna med kollektivtrafik

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman, live-ankomster och vägbeskrivningar på kartan.

Hur kommer du till Gillingebanan med Buss

Klicka på rutan Buss för att se stegvisa riktningar med kartor, ankomsttid för linjer och uppdaterade tidsplaner

Från Skolmuseet I Svartbäcken, Haninge 106 minuter
Buss - 809809
Buss - 44
Buss - 676676
Gå
Från Gravfält, Haninge 141 minuter
Gå
Buss - 837837
Buss - 810810
Buss - 44
Buss - 676676
Gå
Från Frölunda Flygfält, Upplands-Bro 143 minuter
Gå
Buss - 554554
Buss - 178178
Buss - 676676
Gå
Från Täby Sjöflygklubb 34 minuter
Gå
Buss - 604604
Buss - 629629
Buss - 639639
Gå

Frågor & Svar

Vilka stationer är närmst Gillingebanan?


De stationerna närmst Gillingebanan är:
Gillingebanan är 394 meter bort, 6 min promenad.
Gillinge är 534 meter bort, 8 min promenad.

Få vägbeskrivning från din nuvarande plats
Moovit är världens #1 transit app
Stöder över 2700 städer i 90+ länder världen över!
Google Play badge AppStore badge
Lägg till detta märke till din hemsida Klicka för att kopiera HTML

Undrar du hur man tar sig till Gillingebanan i Vallentuna, Sverige? Moovit hjälper dig att hitta det bästa sättet att ta sig till Gillingebanan med steg för steg instruktionerna från den närmsta stationern.

Moovit erbjuder gratis kartor och live riktningar för att hjälpa dig navigera i staden. Se scheman, rutter, tidtabeller och få reda på hur lång tid det tar dig att komma till Gillingebanan.

Letar du efter den närmaste hållplatsen eller stationen för Gillingebanan? Kolla in den här listan med hållplatser nära din destination. Gillingebanan; Gillinge.

Du kan ta dig till Gillingebanan med Buss, Tunnelbana eller Tåg. Dem här linjerna har hållplatser i närheten. Buss: Buss - 639, Buss - 676.

Vill du se om det finns en annan rut som tar dig dit snabbare? Moovit hjälper dig att hitta alternativa rutter eller tider. Få riktningar till och från Gillingebanan enkelt med hjälp av Moovit appen eller hemsidan.

Vi gör det enkelt att åka till Gillingebanan , vilket är varför mer än 360 miljoner användare, inkluderat användare i Vallentuna, litar på Moovit som den bästa appen för kollektiv trafiken. Du behöver inte ladda ner en individuell buss app eller tåg app, Moovit är din allt–i–ett transport app som hjälper dig att hitta de bästa bussarna och tågen.

Gillingebanan, Vallentuna
Gillingebanan, Vallentuna Gillingebanan (officiellt Stockholms Trafiksäkerhetscenter Gillinge AB) är ett trafiksäkerhetscenter beläget intill Norrtäljevägen (E18) i Vallentuna kommun, Stockholms län. Gillingebanans anläggning invigdes 1975 av Carl XVI Gustaf. Hjärtat i anläggningen är olika halkbanor. Den nyaste öppnades av Prins Carl Philip den 1 september 2006 och är tänkt i första hand för vidareutbildning av förare i tunga fordon. Halkan på banorna åstadkoms genom en epoxibeläggning ovanpå asfalten, som sedan vattenbegjuts.Anläggningen ägs av Sveriges Trafikskolors Riksförbund och har som främsta mål att utveckla förarutbildningen och därigenom främja trafiksäkerheten i Sverige. Företaget utbildar idag nära 14000 körkortsaspiranter årligen och ger cirka 4000 yrkesförare möjlighet till vidareutbildning. Sedan starten 1975 har Gillingebanan haft över 500000 elever och kursdeltagare. Bland kurserna finns trafiksäkerhetsutbildning, precisionskörning, miljövänlig körning, yrkeskompetensbevis och hjärt-lungräddning.Gilligebanans karakteristiska övervakningstorn stod i början av 1960-talet vid Hornstull i Stockholm. I tornets manöverrum fanns telefoner och styrutrustning, operatörerna satt väderskyddade och med god insyn över skeendet och kunde därifrån styra korsningens trafiksignaler (se Poliskurar och trafikledartorn i Stockholm).
Vägbeskrivningar till Gillingebanan med kollektivtrafik
Moovit - Din lokala reseapp för Android och iOS
Moovit Realtids Ankomster, Tidsplaner, Kartor & Mer